Βίντεο από το αυτοκίνητο τη στιγμή του τροχαίου στο Πέραμα με τον ακρωτηριασμό δύο παιδιών-“Αν δεν τρέχαμε με 200… “

 Βίντεο από το αυτοκίνητο τη στιγμή του τροχαίου στο Πέραμα με τον ακρωτηριασμό δύο παιδιών-“Αν δεν τρέχαμε με 200… “

Το συγκλονιστικό βίντεο που έφερε στο «φως» το MEGA κατέγραψε τυχαία η άτυχη συνεπιβάτιδα του αυτοκινήτου, ενώ, η ίδια μίλησε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Τη στιγμή του τροχαίου ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με το κοντέρ να γράφει 210 χιλιόμετρα / ώρα.

«Μόλις σκάσαμε στη νησίδα, ήταν όλα τόσο ακαριαία. Μού είπε ο Αλέξανδρος: “Ηλιάννα, πρέπει να τα έχω κόψει όλα” και κοιτάζω κάτω και παίρνω τα πόδια μου και του λέω: “Αλέξανδρε, δεν έχω πόδια”. Αν τα χιλιόμετρα δεν ήταν 210 και ήταν 110, ίσως και εγώ τώρα να είχα και τα δύο μου πόδια και να ήμουν πιο φυσιολογικά», αποκαλύπτει η νεαρή συνεπιβάτιδα μέσα από το  νοσοκομείο  όπου  νοσηλεύεται.

«Εμένα μου ξύρισε τα πόδια, μου τα ξερίζωσε. Δεν είχα πόδια, τα σήκωνα τα πόδια μου. Ζητούσα τη Γωγώ μου, την κόρη μου».

«Τρέχαμε, τρέχαμε πολύ», θα πει, σε έναν δρόμο γεμάτο στροφές. Το κόκκινο αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και για κακή τους τύχη έπεσε στο σημείο που ενώνονται οι μπάρες. «Και το κινητό που έκλεισε, μετά το μπαμ. Το δικό μου το κινητό το βρήκε η μαμά».

  • Η Ηλιάνα θυμάται τη σύγκρουση, το πρώτο σοκ, τα λεπτά που έδινε κουράγιο στον Αλέξανδρο να μην χάσει τις αισθήσεις του και την ίδια να προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και να καλέσει Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

«Το κινητό του Αλέξανδρου έβγαλε ένδειξη «μάλλον έχετε εμπλακεί σε κάποιο τροχαίο. Θέλετε βοήθεια;» Κι εκεί φωνάξαμε ναι. Μάλλον δεν ακουγόταν. Είμαστε εκεί. Προς αυτήν την μεριά. Πυροσβεστική. Και του λέω: “Δεν έχω πόδια”. Και μου λέει: “Κοπελιά, δεν γίνεται να μην έχεις πόδια”. Και του τα σηκώνω και του τα δείχνω. “Να ’τα”».

  • «Μου είπαν ότι ζητούσα κι έλεγα “Γωγώ” στην εντατική. Η Γωγώ είναι η τρίχρονη κόρη μου. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και φώναξα “το παιδί μου, το παιδί μου”», είπε.

«Ήταν τελείως τυχαία η στιγμή που τράβηξα. Η προηγούμενη στιγμή ήταν που χορεύαμε στο μαγαζί με τον αδελφό μου. Εκείνη η στιγμή ήταν αλήθεια τυχαία. Φορούσαμε ζώνη κανονικά. Αν δεν φορούσαμε ζώνη δεν θα μιλούσαμε αυτήν την ώρα», ανέφερε.

Σήμερα, ο 28χρονος Αλέξανδρος έχει χάσει το ένα πόδι και παλεύει να σώσει το άλλο. Η 22χρονη Ηλιάνα μίλησε μέσα από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, έχοντας πλήρη επίγνωση πως έχει ακρωτηριαστεί μέρος και των δύο ποδιών της.

«Έρχεται η ψυχίατρος και προσπαθούσε να μου πει ότι δεν έχω πόδια. Και την βγάζω από τη δύσκολη θέση και της λέω: “Κοίτα, το ξέρω ότι δεν έχω πόδια”. Παθαίνει εγκεφαλικό. Αφού εγώ τα κρατούσα, το ξέρω ότι δεν έχω πόδια», αποκάλυψε η 22χρονη.

Σχετικά Άρθρα