Αποκάλυψη Ατζούν για Τερίμ: “Η συνάντηση με Αλαφούζο έγινε σπίτι μου – Ήμουν ο ενδιάμεσος”

 Αποκάλυψη Ατζούν για Τερίμ: “Η συνάντηση με Αλαφούζο έγινε σπίτι μου – Ήμουν ο ενδιάμεσος”

Τον ρόλο του στην επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Φατίχ Τερίμ προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Μιλώντας σε τουρκικό ΜΜΕ αποκάλυψε πως η συνάντηση του Τερίμ με τον Αλαφούζο έγινε στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη ενώ έκανε και κριτική στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και υπερασπίστηκε την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να τον απολύσει.

Οι δηλώσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί:

«Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι μου. Με τον Γιάννη Αλαφούζου έχουμε συνεργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα Survivor, εδώ και έξι χρόνια. Αλλά δεν έχουμε άλλη συνεργασία εκτός από αυτό.

Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη. Με το αποτέλεσμα να έχουμε γίνει και οι τρεις συνεργάτες. Είμαι χαρούμενος εάν είχα μερίδιο στη συμφωνία ενός τόσο επιτυχημένο προπονητή, όπως ο Φατίχ Τερίμ.

Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής χάνοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών. Φέτος, όντως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 14 χρόνια.

Δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο του Europa League. Έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα, που δεν λειτουργεί ομαλά εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που διψάει για επιτυχία.

Επειδή το ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα, δεν είναι παράξενο που ο Αλαφούζος στράφηκε στον Φετίχ Τερίμ, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του και έχει αποδείξει ποιος είναι».

Σχετικά Άρθρα