Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Mητέρα δολοφόνησε την κόρη της και την πέταξε στα σκουπίδια

 Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Mητέρα δολοφόνησε την κόρη της και την πέταξε στα σκουπίδια

Μια μητέρα από το Φοίνιξ των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο, αφού η μικρή της κόρη βρέθηκε δολοφονημένη σε έναν σκουπιδοτενεκέ πίσω από μια επιχείρηση στο Φοίνιξ την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η ύποπτη ταυτοποιήθηκε ως η 38χρονη Σοφία Σίμονς

Το άτυχο κορίτσι ηλικίας μεταξύ πέντε ως επτά ετών είχε κακοποιηθεί βάναυσα πριν δολοφονηθεί. Ένας μάρτυρας, ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη, δέχτηκε τηλεφώνημα από τη Σίμονς την ημέρα των Χριστουγέννων και ισχυρίστηκε ότι η μητέρα είχε ομολογήσει ότι «χτύπησε το παιδί της και το παρατράβηξε«, σύμφωνα με το ABC 15. Το πτώμα του παιδιού βρέθηκε την Κυριακή γύρω στις 8 το βράδυ μέσα σε ένα κάδο απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σώμα του κοριτσιού πολλαπλά τραύματα στα πόδια, τα χέρια και τον κορμό. Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι οι πληγές ήταν σε πολλαπλά στάδια επούλωσης και το κορίτσι είχε σημάδια από προηγούμενες επιθέσεις, ανέφερε το ABC 15.Η Σίμονς φέρεται να χτύπησε το παιδί, έφυγε και όταν επέστρεψε, το κορίτσι δεν ανέπνεε.

Η γυναίκα έμεινε με το πτώμα για πέντε ημέρες, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, πριν το μεταφέρει στον κάδο απορριμμάτων. Η 38χρονη έχει ήδη φυλακιστεί για φόνο πρώτου βαθμού, κακοποίηση παιδιού και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα