Μητροπολίτης Σικάγου: Τι απαντά μετά τον σάλο για τη φωτογραφία του Βασίλη Καρρά μέσα στο νοσοκομείο

 Μητροπολίτης Σικάγου: Τι απαντά μετά τον σάλο για τη φωτογραφία του Βασίλη Καρρά μέσα στο νοσοκομείο

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η κίνηση του Μητροπολίτη Σικάγου, Ναθαναήλ, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία από τη συνάντηση με τον Βασίλη Καρρά στο νοσοκομείο. Μεγάλη μερίδα του κόσμου έσπευσε να σχολιάσει αρνητικά την κίνηση του Μητροπολίτη, με τον ίδιο να κατεβάζει τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ο Ναθαναήλ μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για αυτό το θέμα, τόνισε ότι δεν είχε κακή πρόθεση ούτε ήθελε να προκαλέσει αναστάτωση και για αυτό άλλωστε την κατέβασε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

«Εγώ είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη νομίζω ήταν τον Οκτώβρη, μετά από μία επίσκεψη στο Άγιον Όρος, και δόθηκε η ευκαιρία να πάω να τον δω στο νοσοκομείο. Ήταν η οικογένειά του εκεί. Ήταν χαρούμενος που έβλεπε γύρω του τους ανθρώπους του. Ήταν η σύζυγός του, οι άνθρωποι που αγαπούσε πολύ. Στο τέλος μου είπε: “ξάδερφε, το μόνο που έχω μέσα μου είναι η αγάπη”. Το μόνο που αξίζει στη ζωή είναι η αγάπη. Είναι μία πολύ ευλογημένη συνάντηση με έναν άνθρωπο, ο οποίος ετοιμαζόταν είχε βάλει κάποιες προτεραιότητες στη ζωή του.

Αγαπούσε την οικογένειά του και τον συνάνθρωπο του. Πίστευε και αγαπούσε τον Χριστό. Του έδωσα ένα εγκόλπιό μου ως δώρο, δεν είχα κάτι άλλο να του δώσω. Πήγα απροετοίμαστος στο νοσοκομείοΛυπούμαι, έβαλα μία φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μαζί του και νομίζω ότι ο κόσμος στενοχωρήθηκε και θύμωσε και την κατέβασα. Δεν ήθελα να προκαλέσω έντονή ανησυχία στους θαυμαστές του. Εγώ το έβαλα σαν ξάδερφός του. Εύχομαι ο Θεός να τον αναπαύει»

Σχετικά Άρθρα