Νέα Αριστερά: Ματωμένα τα Χριστούγεννα στη Γάζα – Μόνη λύση η κατάπαυση πυρός

 Νέα Αριστερά: Ματωμένα τα Χριστούγεννα στη Γάζα – Μόνη λύση η κατάπαυση πυρός

Την κατάσταση στη Γάζα σχολιάζει με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Νέα Αριστερά υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την κατάπαυση του πυρός.

«Τα Χριστούγεννα στη Γάζα χθες ήταν ματωμένα. Μια νέα επίθεση των στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ οδήγησε σε εκατοντάδες νεκρούς μετατρέποντας την ημέρα της αγάπης σε μέρα θανάτου. Η σκοτεινή φάτνη και η σιωπηλή, πένθιμη λιτανεία στην Βηθλεέμ συμβολίζουν με τον πιο τραγικό τρόπο το δράμα των ανθρώπων στην Παλαιστίνη. Ένα δράμα που αφορά όλη την ανθρωπότητα» αναφέρει η Νέα Αριστερά με έκδηλη την ανησυχία για όσα συμβαίνουν στη μικρή λωρίδα γης.

«Ο απολογισμός είναι συγκλονιστικός. Το σύνολο των νεκρών στη Γάζα ξεπερνά τους 21.000, ενώ δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, στην πλειονότητα τους γυναίκες και παιδιά. Η σφαγή πρέπει να σταματήσει εδώ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την κατάπαυση του πυρός. Αλλιώς τα μεγάλα λόγια των ισχυρών του κόσμου για αγάπη και δικαιοσύνη, θα παραμένουν υποκριτικές φωνές την ώρα μιας ανθρωπιστικής τραγωδίας», καταλήγει στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.