Απίστευτη ταλαιπωρία στην Βουδαπέστη: Παραμένουν εγκλωβισμένοι 100 Έλληνες στο αεροδρόμιο

 Απίστευτη ταλαιπωρία στην Βουδαπέστη: Παραμένουν εγκλωβισμένοι 100 Έλληνες στο αεροδρόμιο

Συνεχίζεται, από το απόγευμα του Σαββάτου, η απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν περίπου 100 Έλληνες, οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης. Η πτήση τους ήταν προγραμματισμένη για χθες, Σάββατο, το απόγευμα (στις 18:25), με τη Ryanair, αλλά ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα οι ταξιδιώτες να παραμένουν ακόμα στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα, δεν υπήρξε καν μέριμνα ώστε να μεταφερθούν σε κάποιο ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να είναι εγκλωβισμένοι μέσα στο αεροδρόμιο, καθώς, όπως λένε οι ταξιδιώτες, εάν βγουν έξω είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να ξαναμπούν.

Λίγο μετά τη 1 σήμερα το μεσημέρι, δίπλα στους εγκλωβισμένους βρέθηκε ο Έλληνας πρέσβης στην ουγγρική πρωτεύουσα, ο οποίος συζήτησε μαζί τους το μέγα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά υπήρχε δέσμευση από την αεροπορική εταιρεία ότι η πτήση για Αθήνα θα αναχωρούσε στις 13:40, αλλά ούτε αυτό κατέστη δυνατό!

Οργισμένοι οι ταξιδιώτες

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την εταιρεία, ήμασταν παρατημένοι. Ούτε ένα κομμάτι ψωμί δεν μας έδωσαν για να φάμε, μείναμε νηστικοί όλο το βράδυ», ανέφερε ένας νεαρός που μίλησε στον ΣΚΑΪ.

«Είμαστε εγκλωβισμένοι. Όλες οι πτήσεις, ακόμη και με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έχουν φύγει, αλλά εμείς μένουμε εδώ. Μας είπαν ότι πιθανώς να φύγουμε σήμερα το μεσημέρι στις 14:00, αλλά αυτό μας είπαν και στη 01:00 τα ξημερώματα και στις 03:00», είπαν στην τηλεόραση του Alpha δύο κοπέλες που περιμένουν να αναχωρήσουν.

«Νερό μάς έφεραν ύστερα από τέσσερις-πέντε ώρες. Μιλήσαμε με το προξενείο και περιμένουμε τον πρέσβη μαζί με ένα κλιμάκιο να έλθουν εδώ, ώστε να κοιτάξουν αν μπορέσουν να διαλευκάνουν την υπόθεση», συνέχισε.

Επιβάτης που είναι ανάμεσα σε αυτούς που περιμένουν είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει στις 18:25 το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως ενημερώθηκαν, η πτήση έχει ακυρωθεί. «Μας έχουν αφήσει νηστικούς», κατήγγειλε.

Σχετικά Άρθρα