Σάλος με τη φωτογραφία Πρωτοψάλτη Μπέου – Πάρτι στο twitter – Τι απαντά η καλλιτέχνιδα

 Σάλος με τη φωτογραφία Πρωτοψάλτη Μπέου – Πάρτι στο twitter – Τι απαντά η καλλιτέχνιδα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη  αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δήμου Βόλου και του Αχιλλέα Μπέου και φωτογραφήθηκε μαζί του σε ένα στιγμιότυπο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Μάλιστα η Μπέττυ Μαγγίρα αναφερόμενη στη διαμάχη της Πρωτοψάλτη με τον Κραουνάκη για την αφαίρεση της λέξης “χοντρή” απο τραγού δι της σχολίασε καυστικά τη φωτογραφία, πυροδοτώντας ένα ατέλειωτο πάρτι αναρτήσεων και σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα.

«Καμιά φορά η εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Εγώ, όταν είδα χθες αυτή τη φωτογραφία, είπα: ωπ, τι έγινε εδώ; Γιατί είναι μία καλλιτέχνιδα που την αγαπάμε πάρα πολύ, που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει σπουδαίε στιγμές και μας αρέσει όλο αυτό που πρεσβεύει η ίδια γενικότερα. Είναι λίγο ιδιαίτερη φωτογραφία, ιδιαίτερη στιγμή αν σκεφτούμε τι υποστηρίζει το ένα πρόσωπο και τι υποστηρίζει το άλλο…. Και μετά την τελευταία της κίνηση να αφαιρέσει αυτή τη λέξη από το συγκεκριμένο τραγούδι, γιατί θέλει να είναι σωστή απέναντι σε όλα τα πράγματα, όταν τη βλέπεις να φωτογραφίζεται με τον κύριο Μπέο, λες: κάτι εδώ δεν μου κολλάει», ανέφερε η Μπέτυ Μαγγίρα και πρόσθεσε:

«Για να κάνω βέβαια τον δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχει μία πιθανότητα τη συγκεκριμένη εκδήλωση η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να την έκλεισε πολύ πριν βγει στις εκλογές ο κύριος Μπέος και κάνει εκείνες τις δηλώσεις και την περίφημη ατάκα. Νομίζω ότι κάπου αυτή τη στιγμή ο Σταμάτης Κραουνάκης γελάει δικαιωμένος»

Απαντώντας μέσω Instagram, η Άλκηστης Πρωτοψάλτη έγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου: «Ο Βόλος είναι μια πόλη που αγαπώ και επισκέπτομαι ανελλιπώς 45 χρόνια ! Είναι μία από τις πιο σημαντικές πόλεις της χώρας μας. Έχω μία ιδιαίτερη σχέση με το κοινό του Βόλου και αυτή με έφερε πιο κοντά του αυτές τις γιορτινές μέρες επ ευκαιρία των εκδηλώσεων του ανακαινισμένου Θεάτρου “Βαγγέλης Παπαθανασίου”, του σπουδαίου φίλου -συνθέτη που δόξασε την Ελλάδα διεθνώς μέσα από τη μουσική του και το οποίο διευθύνει ο άξιος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς.

Η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις με προβλημάτισε πάρα πολύ λόγω των τελευταίων γνωστών δηλώσεων του Δημάρχου.Έστειλα επιστολή ακύρωσης της συναυλίας. Όμως σε δεύτερη σκέψη και αφού ήρθα σε επαφή μαζί του αποφάσισα να την πραγματοποιήσω γιατί δεν έφταιγε σε τίποτα ο κόσμος μιας ταλαιπωρημένης πόλης.

Σαφώς δηλώνω όπως δήλωσα και στον ίδιο ότι διαφωνώ με τις απόψεις του και με τον τρόπο που τις εκφράζει . Έτσι έγινε η συναυλία ,γιατί αυτό που με συνδέει με το κόσμο είναι το τραγούδι που υπηρετώ πιστά και αδιαπραγμάτευτα.

ΥΓ.Ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την απόφαση μου να πραγματοποιήσω τη συναυλία τους κατανοώ και τους σέβομαι.Η ζωή κυλάει με δύσκολες αποφάσεις .Στο μοναχικό μου δρόμο έχω επιλέξει να τις παίρνω μόνη μου και να αναλαμβάνω την ευθύνη.

Σας εύχομαι Καλές Γιορτές με Υγεία ,Ειρήνη και
Αγάπη.

Σχετικά Άρθρα