Γκάζι: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες – Ανήκουν σε γνωστή ομάδα μπράβων – Φόβοι πως διέφυγαν από την χώρα

 Γκάζι: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες – Ανήκουν σε γνωστή ομάδα μπράβων – Φόβοι πως διέφυγαν από την χώρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των πυροβολισμών που έπεσαν, το Σάββατο (16/12), στο Γκάζι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων, που νοσηλεύονται στο «Γεώργιος Γεννηματάς». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες φαίνεται πως ανήκουν σε γνωστή ομάδα μπράβων, που δραστηριοποιείται στο Γκάζι.

Παρ’ όλα αυτά, το όχημά τους – το οποίο έχει μισθωθεί από εταιρεία leasing – δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, επομένως δεν αποκλείεται να έχουν διαφύγει στην Αλβανία.

Η στιγμή των πυροβολισμών των τριών Κρητικών έξω από το κλαμπ

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, την Κυριακή (17/12), και στο οποίο έχουν καταγραφεί οι πυροβολισμοί που έπεσαν, το πρωί του Σαββάτου (16/12), έξω από κλαμπ στο Γκάζι.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1, η παρέα των Κρητικών ήταν επί της οδού Ιάκχου και φαίνεται ότι έπεσαν στο λανθασμένο σημείο τη λανθασμένη στιγμή, καθώς είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για μπάτσελορ πάρτυ.

Ένα πολυτελές αυτοκίνητο φαίνεται ότι πέρασε και τους έβρεξε, οπότε η παρέα των Κρητικών τούς ζήτησε τον λόγο. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες που – όπως όλα δείχνουν – είναι αλλοδαποί με βαρύ ποινικό μητρώο και εμπλέκονται στον κόσμο της νύχτας, κατέβηκαν από το όχημα και πυροβόλησαν τους τρεις Κρητικούς εξ επαφής.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών, που κατάγονται από επιφανείς οικογένειες στα Μάλια της Κρήτης, έχουν διακομισθεί στο «Γεώργιος Γεννηματάς». Ένας από αυτούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), μιας και οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν την όρασή του. Μάλιστα, είναι πατέρας δύο παιδιών και – προ ολίγων ημερών – είχε παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο. Επισημαίνεται ότι οι άλλοι δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

Σχετικά Άρθρα