Γκάζι/Νέα στοιχεία: Υπήρξε συμπλοκή πριν από τους πυροβολισμούς – Σοβαρά τραυματίας 28χρονος στο κεφάλι – Στη Δίωξη Εκβιαστών η υπόθεση (εικόνες)

 Γκάζι/Νέα στοιχεία: Υπήρξε συμπλοκή πριν από τους πυροβολισμούς – Σοβαρά τραυματίας 28χρονος στο κεφάλι – Στη Δίωξη Εκβιαστών η υπόθεση (εικόνες)

Ανατροπή στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς έξω από κλαμπ στο Γκάζι, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι τρεις άνδρες από την Κρήτη διαπληκτίστηκαν με τους 2 επιβαίνοντες στο τζιπ, με τους τελευταίους να τους χτυπούν και να τους πυροβολούν. Μια παρέα με 6-7 Κρητικούς βγήκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Γκάζι για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους, ο οποίος παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου. Έκαναν μπαρότσαρκα, περνώντας από διάφορα κλαμπ της περιοχής και κατέληξαν σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά γύρω στις 03:00.

Γύρω στις 06:00, έφυγαν από το κλαμπ και πήγαν να φάνε σε μια πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου, κοντά σε άλλο γνωστό κλαμπ της περιοχής. Λίγο μετά και ενώ μερικά μέλη της παρέας έτρωγαν, κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα, φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί τζιπ.

  • Το τζιπ σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα, πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας, κατέβηκαν και τους πλησίασανΈνας εκ των δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους.

Στο Γεννηματάς και οι τρεις με τραύματα στο κεφάλι – Σοβαρά ο ένας

Τα τρία θύματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τραύματα στο κεφάλι. Πρόκειται για δύο αδέρφια και ένα φίλο τους. Τα δύο αδέρφια είναι ηλικίας 28 και 33 ετών, ενώ ο φίλος τους, ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος είναι 28 ετών.

Ο 28χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι
Ο ένας από τα δύο αδέρφια που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς

Στη Δίωξη Εκβιαστών η υπόθεση

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά ένα μαύρο τζιπ, καθώς το συγκεκριμένο όχημα έφτασε στο σημείο, ο δράστης κατέβηκε και φέρεται να πυροβόλησε 7 φορές με 9αρι πιστόλι προς την πλευρά του κλαμπ τραυματίζοντας τα τρία άτομα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το ΥΔΕΖΙ/Τμήμα Εκβιαστών.

Σχετικά Άρθρα