Αυτά είναι τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ από τα επεισόδια στο “Μελίνα Μερκούρη” – Που στρέφονται οι έρευνες (Εικόνες)

 Αυτά είναι τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ από τα επεισόδια στο “Μελίνα Μερκούρη” – Που στρέφονται οι έρευνες (Εικόνες)

Το φως της δημοσιότητας έχουν δει φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται το υλικό που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από το γήπεδο “Ελίνα Μερκούρη”, όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, οι αρχές έχουν συλλέξει φωτοβολίδες, μαχαίρια, μπουκάλια και κουκούλες, ευρήματα από τη νύχτα των επεισοδίων στου Ρέντη, ενώ παράλληλα αναζητείται ο δράστης για τη επίθεση στον αστυνομικό.

«Οι χούλιγκαν έριξαν περισσότερες από 10 ναυτικές φωτοβολίδες»

Παράλληλα, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό.

Μέσα από τη μέθοδο του DNA, των αποτυπωμάτων, τις καταθέσεις και την ανάλυση του οπτικού υλικού επιχειρεί να συλλέξει τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον δράστη της δολοφονικής επίθεσης. Μάλιστα, οπτικό υλικό από δύο κάμερες εκτός από αυτές που υπάρχουν εξωτερικά του γηπέδου, αναλύεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στα εργαστήρια της αστυνομίας βρίσκονται επίσης πολλά αντικείμενα που άφησαν πίσω τους οι χούλιγκαν.

Αναλύεται κομμάτι φωτοβολίδας

Επίσης, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει αποσταλεί και ένα πλαστικό κομμάτι της φωτοβολίδας που βρέθηκε στις έρευνες στα επεισόδια στο Ρέντη.

Πρόκειται για το πλαστικό μέρος της φωτοβολίδας που μένει πάνω στο χέρι όταν αυτή ενεργοποιείται. Ωστόσο, κανείς δεν μπόρει να ξέρει αν πρόκειται για κομμάτι από τη φωτοβολίδα που χτύπησε τον αστυνομικό, αφού στον τόπο των επεισοδίων βρέθηκαν συνολικά τρεις.

Σχετικά Άρθρα