Σαλαμίνα: Συγκλονιστική μαρτυρία φίλης της 43χρονης – Μου είπε “την καθάρισα, νιώθω πολύ ελεύθερος”

 Σαλαμίνα: Συγκλονιστική μαρτυρία φίλης της 43χρονης – Μου είπε “την καθάρισα, νιώθω πολύ ελεύθερος”

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα περιέγραψε η φίλη της 43χρονης Γεωργίας, που δολοφονήθηκε από το χέρια του συντρόφου της στην Σαλαμίνα. Όπως ανέφερε η φίλη της αδικοχαμένης γυναίκας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ειδικό σχολείο που φοιτούσαν τα παιδιά τους, που είναι αμφότερα άτομα με αναπηρία.

Ανατριχιαστικά είναι όσα ανέφερε ο δολοφόνος και σύντροφος της 43χρονης στη Σαλαμίνα, καθώς σε επικοινωνία με οικογενειακή τους φίλη φέρεται να παραδέχτηκε το έγκλημα και να δήλωσε περήφανος για αυτό.

Γυναίκα που ήταν φίλη του θύματος και γνώριζε τον συλληφθέντα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», σημειώνοντας ότι επικοινώνησε μαζί του όταν έμαθε την τραγική είδηση και ήταν σε επικοινωνία με τις αρχές, ώστε να τον συλλάβουν.

«Το άδειασα τελείως. Αδελφάκι μου νιώθω πολύ ελεύθερος…»

«Τον πήρα και του είπα «τι έκανες ρε;» Μου είπε ότι δεν καταλάβαινε τι του έλεγα. Όταν του είπα ότι είναι νεκρή, μου είπε «ε πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη γη». Τρελάθηκα. Του είπε «δεν ντρέπεσαι; Μόνο αυτό έχεις να πεις;» και μου απάντησε πως δεν έχω αποδείξεις ότι το έκανε εκείνος», είπε χαρακτηριστικά.

«Φοβήθηκα πολύ. Πήρα ξανά την αστυνομία και τους το είπα. Μου είπαν να απομακρυνθώ από το σπίτι και να πάω στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας και να τον πάρω και πάλι τηλέφωνο», είπε στη συνέχεια.

«Τον πήρα πάλι τηλέφωνο. Μου είπε «την βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα. Πήγα εκεί στην πόρτα και πυροβόλησα πα πα πα. Το άδειασα τελείως. Αδελφάκι μου νιώθω πολύ ελεύθερος τώρα που στα είπα. Ξαλάφρωσα. Έχω μαζί μου ένα 45αρι κι έξι, επτά σφαίρες. Όποιον βλέπω θα τους πάρει ο χάρος. Χαλάλι της, ας πάω και στο χώμα, ας πάω και στη φυλακή»», ανέφερε η φίλη της 43χρονης.

Χάρη σε εκείνη λοιπόν, η αστυνομία βρήκε το στίγμα του κινητού του 71χρονου και μπόρεσε να τον συλλάβει.

Σχετικά Άρθρα