Σαλαμίνα: Θρήνος στην κηδεία της Γεωργίας – Πήρε το δρόμο για τη φυλακή ο 70χρονος

 Σαλαμίνα: Θρήνος στην κηδεία της Γεωργίας – Πήρε το δρόμο για τη φυλακή ο 70χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 70χρονος κατηγορούμενος ο οποίος ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι την περασμένη Τρίτη σκότωσε την επί επτά χρόνια σύντροφο του στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες απολογήθηκε παρουσία διορισμένου συνηγόρου και κατά πληροφορίες φέρεται να επανέλαβε όσα είπε και στις αστυνομικές αρχές ότι σκότωσε τη σύντροφο του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. 

Θρήνος στην κηδεία

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στις 12:00 το μεσημέρι σήμερα στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου στην Σαλαμίνα, όπου φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην 43χρονη που δολοφονήθηκε από τον ίδιο το σύντροφό της.

Όλοι ήταν εκεί προκειμένου να συνοδέψουν την 43χρονη γυναίκα που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Τα μέλη της οικογένειας της, συγγενείς, φίλοι και γείτονες κατέκλυσαν το εσωτερικό αλλά και τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 43χρονης, η οποία παρέστη υποβασταζόμενη από συγγενικά της πρόσωπα. «Γιατί παιδάκι μου, γιατί δεν μου το έλεγες;», μοιρολογούσε η μητέρα της άτυχης Γεωργίας. Η ίδια, μιλώντας στον ANT1 το πρωί της Παρασκευής (8/12), ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της που δεν κατάφερε να την προστατεύσει.

Σχετικά Άρθρα