Καλαμάκι: Ανήλικοι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 30 ατόμων – Ένας νεαρός στο νοσοκομείο

 Καλαμάκι: Ανήλικοι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 30 ατόμων – Ένας νεαρός στο νοσοκομείο

Καταδρομική επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχτηκε μία παρέα μαθητών του Γυμνασίου, στο άνω Καλαμάκι καθώς από το πουθενά άρχισαν να τους κυνηγούν στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο νεαρά παιδιά. Μάλιστα σύμφωνα με το notia το ένα παιδί, με τραύματα στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το περιστατικό έγινε, το βράδυ της Παρασκευής 15/12/2023 στην πλατεία Καραΐσκάκη, στο άνω Καλαμάκι.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την Δημοτική Αστυνομία, Γιάννης Βέργης, ο οποίος ενημέρωσε για την καταδρομική επίθεση τον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη.

Όπως είπαν οι μαθητές, οι δράστες ήταν επίσης ανήλικοι από την Αργυρούπολη. Η παρέα από τον Άλιμο καθόταν στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Καραΐσκάκη, όταν ξαφνικά, εμφανίστηκε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μία ομάδα περίπου 30 νεαρών.

Τους πλησίασαν και τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο. Προφανώς είχαν διαφορές με άλλους ανήλικους, από τον γειτονικό δήμο που συχνάζουν στον Άλιμο.

Πριν οι μαθητές προλάβουν να τους απαντήσουν ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, άρχισαν την επίθεση. Κάποια από τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν, τρέχοντας στη Λεωφόρο Ιωνίας, κινδυνεύοντας από τα αυτοκίνητα που περνούσαν. Ο ανήλικος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μπήκε σε κοντινό σούπερ μάρκετ για να γλυτώσει από τη μανία τους, αλλά τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον χτυπάνε., μέσα στο κατάστημα.

“Έγιναν όλα μπροστά μου” λέει στο Notia, ένας κάτοικος της περιοχής. «Δεν πτοήθηκαν καν από την παρουσία μου. Ήταν πολλοί και εμφανίστηκαν ξαφνικά. Χτυπούσαν τα παιδιά και τους κυνηγούσαν στην Ιωνίας…».

Οι γονείς των μαθητών που χτυπήθηκαν θα υποβάλουν μήνυση και θα ζητήσουν από τους αστυνομικούς, να ελέγξουν το οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες του σούπερ μάρκετ.

Σχετικά Άρθρα