Βριλήσσια: Ποιος είναι ο κομμωτής που έβαλε κρυφές κάμερες στις τουαλέτες – Τον κατήγγειλε και η σύζυγος (εικόνες, vid)

 Βριλήσσια: Ποιος είναι ο κομμωτής που έβαλε κρυφές κάμερες στις τουαλέτες – Τον κατήγγειλε και η σύζυγος (εικόνες, vid)

Σάλο έχει προκαλέσει στα Βριλήσσια η αποκάλυψη για τον γνωστό κομμωτή που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα και έβλεπε γυμνές εργαζόμενες και πελάτισσες. Ο 49χρονος συνελήφθη το Σάββατο μετά από καταγγελία και έρευνα της αστυνομίας.

Τον κατήγγειλε και η σύζυγός του

Το σοκαριστικό είναι ότι την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα η σύζυγός και κατήγγειλε ότι πως ο άνδρας της είχε τοποθετήσει κρυφές και στo σπίτι τους και συγκεκριμένα στην τουαλέτα αλλά και στο δωμάτιο της 29χρονης κόρης της από προηγούμενο γάμο.

Ο 49χρονος εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ανεβάζοντας φωτογραφίες από το κομμωτήριο, από προσωπικές στιγμές και διάφορα ειδυλλιακά τοπία  ενώ φαίνεται να έχει σχέση με τη μουσική.

Ωστόσο το κρυφό του πάθος όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είναι η πορνογραφία. «Είμαι εθισμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Σοκαρισμένη η 29χρονη

«Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση» είπε η κόρη της γυναίκας του 49χρονου.

«Θέλω να πληρώσει γι’ αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του αυτή τη στιγμή και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της» συμπλήρωσε.

«Δεν μπορώ, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ, θα πάθω κάτι», δήλωσε από την πλευρά της η μητέρα της και σύζυγος του 49χρονου.

Κοιτούσε συνέχεια το κινητό του

Η αρρωστημένη δράση του 49χρονου αποκαλύφθηκε όταν μία υπάλληλος τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο.

Όπως τόνισε η υπάλληλος του κομμωτηρίου, τότε αντιλήφθηκαν τις κινήσεις του κομμωτή και ειδοποίησαν τις Αρχές.

«Μία κοπέλα όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που είχε τις κάμερες, την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές. Δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά», είπε αρχικά η υπάλληλος του κομμωτηρίου.

«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί» συμπλήρωσε.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από καταγγελία που έγινε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα έγινε έρευνα στο χώρο του κομμωτηρίου όπου εντοπίστηκαν κρυφές κάμερες στις τουαλέτες. Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν και μικροποσότητα ναρκωτικών ενώ προχώρησαν σε κατάσχεση υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων.

Επιπρόσθετα, την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή (10/12), πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων η σύζυγος του 49χρονου και κατάγγειλε ότι βρήκε δύο κρυφές κάμερες στο σπίτι τους, όπου διαμένει μαζί τους η 29χρονη κόρη της από προηγούμενο γάμο.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο κρυφές κάμερες, εκ των οποίων η μια ήταν τοποθετημένη στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης και η άλλη στην τουαλέτα του σπιτιού.

Παράλληλα κατέσχεσαν τους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους του 49χρονου.

Ο 49χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα.

Σχετικά Άρθρα