Αλμυρός Βόλου: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε 12χρονο

 Αλμυρός Βόλου:  Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε 12χρονο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μαθητής δημοτικού στον Αλμυρό Βόλου, όταν του επιτέθηκαν αδέσποτα σκυλιά έξω από το σπίτι του, που βγήκε για να παίξει. Από τα ουρλιαχτά του 12χρονου βγήκε έντρομος ο πατέρας του παιδιού καταφέρνοντας να το αρπάξει από τα σκυλιά και να το μεταφέρει τραυματισμένο στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Το παιδί έφερε τραύματα στο κεφάλι σε χέρια και σε πόδια, με το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr ο 12χρονος μαθητής του δημοτικού βγήκε για να παίξει. Μόλις άνοιξε όμως την εξώπορτα του σπιτιού του, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Αλμυρού, βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα αδέσποτα, τα οποία του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις.

Αφού τον πέταξαν κάτω άρχισαν να του σκίζουν τη φόρμα, με το παιδί σε κατάσταση σοκ να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια.

Για καλή του τύχη ο πατέρας του βρισκόταν στην αυλή. Αμέσως έσπευσε να δει τι συμβαίνει. Απομάκρυνε τα αγριεμένα σκυλιά, πριν η κατάσταση ξεφύγει τελείως. Μαζί με τη σύζυγό του μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Είχε αμυχές στα πόδια και το κεφάλι. Ευτυχώς δεν πρόλαβαν τα αδέσποτα να τον δαγκώσουν. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο μικρούλης αναχώρησε με τους γονείς του για το σπίτι του.

Μηνυτήρια αναφορά κατά του δήμου

Το παιδί ακόμη και χθες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο τρόμος έχει «φωλιάσει» στην ψυχούλα του, ανέφερε η μητέρα του.

Χθες το απόγευμα οι γονείς του μετέβησαν στο ΑΤ Αλμυρού, όπου κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του δήμου, με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν.

Να σημειωθεί ότι στην περιοχή του Αλμυρού το πρόβλημα των αδέσποτων είναι ιδιαίτερα οξύ, με την δημοτική αρχή να έχει δεχτεί σφοδρή κριτική στο ζήτημα της διαχείρισης και αντιμετώπισης του προβλήματος.

Σχετικά Άρθρα