Κι άλλη απρέπεια από Βρετανία: Απέσυρε την ασφάλεια του Μητσοτάκη μόλις ακυρώθηκε η συνάντηση

 Κι άλλη απρέπεια από Βρετανία: Απέσυρε την ασφάλεια του Μητσοτάκη μόλις ακυρώθηκε η συνάντηση

Έντονο και πλούσιο φαίνεται πως είναι το πολιτικό παρασκήνιο από το διπλωματικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο, με την ακύρωση από μέρους του Ρίσι Σούνακ, της συνάντησής του, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μία κίνηση που χαρακτηρίστηκε «πολιτική απρέπεια» από το Μέγαρο Μαξίμου και με τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό να εκφράζει την ενόχλησή του με επίσημη δήλωση, ωστόσο όπως φαίνεται δεν ήταν και μοναδική. Ακολούθησε κατά τα φαινόμενα ακόμα μία από πλευράς Βρετανών και δη Ρίσι Σούνακ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, μετά την γνωστοποίηση της ακύρωσης της προγραμματισμένης συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον Βρετανό ομόλογό του, αποφασίστηκε να αποσυρθεί η ασφάλεια του Έλληνα πρωθυπουργού, που είχε στο Λονδίνο, καθώς πλέον η επίσκεψή του θεωρούνταν ιδιωτική και όχι επίσημη.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, μόνο με τους Έλληνες αστυνομικούς του συνοδούς!

Η κεντρική παρουσιάστρια μάλιστα του δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, έκανε λόγο για «ακόμα μία απρέπεια» των Βρετανών.

Σχετικά Άρθρα