Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσε η συνοδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 21χρονη Έμμα

 Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσε η συνοδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 21χρονη Έμμα

“Είδα έναν άνθρωπο στο παρμπρίζ, ακριβώς σε μένα μπροστά. Ήταν σαν σκιά, απλά χτύπησε και έφυγε”, περιέγραψε στο δικαστήριο η συνοδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 21χρονη Έμμα, τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου του 2022, στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγραψε το Voria.gr, η 20χρονη, που απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες βάσει βουλεύματος, κλήθηκε ως μάρτυρας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται η υπόθεση με κατηγορούμενο τον 27χρονο οδηγό του οχήματος, για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, σήμερα κατέθεσε και η μητέρα της 21χρονης.

Η 19χρονη συνοδηγός κατέθεσε ότι γνώριζε τον κατηγορούμενο το τελευταίο διάστημα και εκείνο το βράδυ ο ίδιος προσφέρθηκε να την πάει με το αυτοκίνητό του στα Λαδάδικα, όπου είχε κανονίσει να βγει με τις φίλες της.

“Δεν γνώριζα ότι δεν είχε δίπλωμα. Οδηγούσε μια χαρά, ούτε έτρεχε ούτε πήγαινε σιγά. Το αυτοκίνητο φαινόταν σαν πειραγμένο, από τον θόρυβο το καταλάβαινες”, είπε στην αρχή της κατάθεσής της.

“Εγώ μιλούσα με μηνύματα με μια φίλη μου και δεν κοιτούσα γενικά. Στο φανάρι πριν την Καμάρα έκανε ένα πολύ απότομο φρενάρισμα και κατάλαβα ότι το πίσω μέρος του οχήματος έφυγε δεξιά και μετά αριστερά. Είδα έναν άνθρωπο στο παρμπρίζ, ακριβώς σε μένα μπροστά. Ήταν σαν σκιά, απλά χτύπησε και έφυγε. Εγώ δεν ένιωσα να τη χτυπήσαμε και δεύτερη φορά, κατάλαβα μόνο τους κάδους. Δεν έχω καμία εικόνα με την κίνηση της πιο πριν. Απλά την είδα πάνω μου”, πρόσθεσε στην κατάθεσή της.

“Όταν φύγαμε άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού, σταμάτησε λίγο και μου κρατούσε το χέρι. Εγώ ήθελα πραγματικά να πάω στην κοπέλα αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις, δεν γνωρίζεις τι μπορεί να κάνει. Ήταν και αυτός ταραγμένος.

Έτρεχε παραπάνω από πριν ή έτσι μου φαινόταν εμένα από το σοκ. Πήγαμε στο Σέιχ Σου και σταματήσαμε έναν άνθρωπο που μας πήγε στο Ωραιόκαστρο. Ο κατηγορούμενος μου είπε πως θα κάνει αυτό που πρέπει. Την επόμενη μέρα δεν ήθελα καθόλου να βγω από το σπίτι γιατί είδα ότι η κοπέλα είναι πολύ βαριά ενώ ο αυτός μου είπε πως είναι καλά. Φοβήθηκα, για αυτό δεν έφυγα από το ξενοδοχείο”, ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα