Τις επόμενες μέρες η συγκρότηση νέας ΚΟ από τους “11” – Παρουσιάζουν σχέδιο στην συζήτηση του προϋπολογισμού

 Τις επόμενες μέρες η συγκρότηση νέας ΚΟ από τους “11” – Παρουσιάζουν σχέδιο στην συζήτηση του προϋπολογισμού

Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό θα κάνει το ντεμπούτο της η Κοινοβουλευτική Ομάδα, που θα συγκροτήσουν τα 11 στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που κορυφώνονται οι «ζυμώσεις» για την ίδρυση του νέου κόμματος, ύστερα από τη διάσπαση στην Κουμουνδούρου. Όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στα παραπάνω στελέχη που άνοιξαν πρόσφατα την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται εντατικές διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, όποτε και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η νέα κοινοβουλευτική ομάδα θα συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες ενόψει της συζήτησης για τον προϋπολογισμό. Στόχος είναι κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης να ασκηθεί σκληρή και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για «καυτά» ζητήματα στο «μέτωπο» της οικονομίας, όπως είναι η ακρίβεια, αλλά και για τις εργασιακές σχέσεις.

Παράλληλα, όπως τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι, θα γίνει και η παρουσίαση ενός εναλλακτικού σχεδίου για την επόμενη ημέρα της χώρας, το οποίο θα στηρίζεται σε μία σύγχρονη προοδευτική, αριστερή και οικολογική αντίληψη. 

Σχετικά Άρθρα