Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τρομερού τροχαίου στη Βάρκιζα – Βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκαν μετωπικά – Δύο νεαρές γυναίκες τα θύματα- Δεν φορούσαν ζώνες

 Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τρομερού τροχαίου στη Βάρκιζα – Βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκαν μετωπικά – Δύο νεαρές γυναίκες τα θύματα- Δεν φορούσαν ζώνες

Στο τροχαίο-σοκ που σημειώθηκε λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα, 1 χλμ μετά τη λίμνη Βουλιαγμένης και 600 μέτρα πριν από τη Βάρκιζα ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα τα οποία συγκρούστηκαν μετωπικά όταν το το αμάξι που κινούνταν προς Βάρκιζα -κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Δύο νεαρές γυναίκες έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, από το τροχαίο τραυματίστηκαν συνολικά τρία άτομα, ενώ δύο γυναίκες ανασύρθηκαν νεκρές. Κανείς τους δεν φορούσε ζώνης ασφαλείας, ούτε οι οδηγοί, ούτε οι επιβάτες. Από το τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του ενός οχήματος. Ωστόσο, στο άλλο αυτοκίνητο επέβαινε μια παρέα νεαρών παιδιών.

Στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν συνολικά 7 άτομα, πέντε στο ένα, δύο στο άλλο. Οι δύο γυναίκες που ανασύρθηκαν νεκρές επέβαιναν στο ίδιο όχημα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβιστούν. Όλοι μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας όπου τελικά διαπιστώθηκε και ο θάνατος των δύο γυναικών.

Όπως αναφέρει η αστυνομία η μία νεκρή ήταν μόλις 18 ετών, ενώ δεν έχουν γνωστά τα στοιχεία της άλλης κοπέλας που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αθηνών – Σουνίου.

Προανάκριση ενεργείται από το Α ́ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ θα ληφθεί ποσότητα αίματος και ούρων για την διαπίστωση ύπαρξης οινοπνεύματος ή άλλων τοξικών ουσιών στον οργανισμό τους.

Σχετικά Άρθρα