Σκουρλέτης κατά Κασσελάκη: Μετατοπίζει τον ΣΥΡΙΖΑ σε λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα

 Σκουρλέτης κατά Κασσελάκη: Μετατοπίζει τον ΣΥΡΙΖΑ σε λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα

Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με στελέχη της «Ομπρέλας». Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open καταλόγισε στον Στέφανο Κασσελάκη «βίαη μετατόπιση και μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αφήνει κενό στον χώρο της ενωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς».Συνεχίζοντας ο κ. Σκουρλέτης είπε πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο για να καλύψει αυτό το κενό. «Θα γίνει; Κανείς δεν το ξέρει αυτό αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τη δημιουργία νέου φορέα, σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει εκατοντάδες ψήφους από το 2015 και έπειτα.

MuteΣχολιάζοντας την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή, είπε: «Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να πει 2-3 σοβαρά πολιτικά πράγματα και να αναφερθεί στο κορυφαίο γεγονός που παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα. Τον πόλεμο».

Αναφέρθηκε επίσης στο σχόλιο του Νίκου Φίλη ότι ο λόγος του κ. Κασσελάκη «θυμίζει τον Ντόναλντ Τραμπ» και διερωτήθηκε: «Αυτό που είδαμε προχθές δεν επιβεβαιώνει το Νίκο Φίλη;».

Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, «υπηρετούσε ένα συνέδριο διάσπασης» και πως το κατάφερε. Τόνισε ότι «διέλυσε έναν χώρο και τον μετατοπίζει σε ένα λαϊκίστικο κεντροδεξιό μόρφωμα με αντι-ΣΥΡΙΖΑ επιχειρήματα».

«Έχουμε μία μετάλλαξη στις θέσεις ενός λαϊκιστίκου κεντροδεξιού κόμματος και επιβεβαιώνεται όταν η σημερινή γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη τα στελέχη για την περίοδο 2011-2015», είπε ο πρώην υπουργός και έκανε το εξής ερώτημα: «Η περίοδος που ο ΣΥΡΙΖΑ έγραψε εποποιία, που ανέτρεψε τους συσχετισμούς, που κατέρριψε το φαύλο δικομματικό σύστημα που ευθύνεται για τη χρεοκοπία της χώρας, πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη;».

Σχετικά Άρθρα