Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποξενωθεί από την κοινωνία

 Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποξενωθεί από την κοινωνία

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, υποστήριξε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ότι οι ρίζες της τρέχουσας κατάστασης στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στην αποξένωσή του από την κοινωνία και τον πολίτη, αλλά και στο γεγονός ότι προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του στη βάση της αποθέωσης του lifestyle και της εικόνας.

«Αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν να κάνουν με τη συνολική του πορεία τα τελευταία χρόνια και από την περίοδο που ήταν στην Κυβέρνηση, και από την περίοδο που ήταν στην Αντιπολίτευση. Μια πορεία αποξένωσης από πράγματα που αφορούν την κοινωνία, τον πολίτη. Λέγαμε ότι είναι κολλημένοι σε ένα παρελθόν που έχει περάσει ανεπιστρεπτί και δεν μπορούν να συντονιστούν με κόσμο που ζούμε και που έρχεται.

Τοξικότητα, αφορισμοί, γενικεύσεις, παραμύθια, εργαλειοποίηση υποθέσεων. Αυτά δεν είναι κοινωνική πλατφόρμα που μπορούν να σε οδηγήσουν προς τα εμπρός και να στοιχίσουν πίσω σου κοινωνικές πλειοψηφίες. Πληρώνουν βασικά και θεμελιώδη λάθη στο επίπεδο της πολιτικής.

Θεωρούν, μάλιστα, ότι αυτά μπορούν να τα διορθώσουν με μια επιχείρηση εικόνας, σαγήνης, κενολογίας, υβριστικού και απαξιωτικού περιεχομένου για πολιτικούς αντιπάλους, βουλευτές, με μια αποθέωση του lifestyle και της εικόνας. Ο κόσμος είναι υποψιασμένος».

Σχετικά Άρθρα