Mega/ Χασαπόπουλος-Βούλγαρη: Να ζητήσει συγγνώμη ο Γεωργιάδης για τις δηλώσεις του για τα Τέμπη – “Ντροπή σας… “

 Mega/ Χασαπόπουλος-Βούλγαρη: Να ζητήσει συγγνώμη ο Γεωργιάδης για τις δηλώσεις του για τα Τέμπη – “Ντροπή σας… “

Οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι ουδείς ενδιαφέρεται για τη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών συνεχίζονται και είναι χαρακτηριστική η “έκρηξη” των παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής του Mega, που εξαπέλυσαν μύδρους κατά του υπουργού Εργασίας, καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη.

“Είναι ντροπή! Να σας πω κάτι κύριε Γεωργιάδη; Μπορεί οι 100 να μην ενδιαφέρονται, αλλά υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν ακόμα τα παιδιά τους, και μαζί τους είναι και οι φίλοι και όσοι ήξεραν τα παιδιά, και υπάρχουμε και κάποιοι που πραγματικά νοιαζόμαστε. Πραγματικά είναι ντροπή, γιατί βγαίνατε και λέγατε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, και τι γίνεται τώρα; Το κουκουλώνουμε επειδή δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος και δεν έχετε κάνει μια κίνηση για να πάνε αυτοί που πρέπει στη δικαιοσύνη και να πάνε στη φυλακή; Ντροπή σας, ντροπή σας!“, σχολίασε η Ανθή Βούλγαρη αφού έπαιξε το βίντεο με την επίμαχη δήλωση Γεωργιάδη.

Από την πλευρά του, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τόνισε πως ο κ. Γεωργιάδης πρέπει να πάρει πίσω τη δήλωσή του και επεσήμανε: “Δε σημαίνει ότι επειδή ο κόσμος ψήφισε τον Μητσοτάκη και του έδωσε 20 μονάδες διαφορά ξεχνά τα Τέμπη. Ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά αυτή η τραγωδία. Και ακόμη, οι άνθρωποι που έχουν χάσει τους δικούς τους πρέπει να δικαιωθούν και να το πάνε μέχρι τέλους. Επειδή πήρε 40% ο Μητσοτάκης σβήνουμε τις ευθύνες; Δηλαδή κάναμε εκλογές και δε μας νοιάζει τίποτα άλλο;”.

Η Ανθή Βούλγαρη συμπλήρωσε: “Έχουμε 40% και δε μας πιάνει τίποτα; Και ο Μητσοτάκης πρέπει να βγει και όχι απλά να ζητήσει συγγνώμη, αλλά γονυπετής να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες“.

Σχετικά Άρθρα