Μαρινάκης για Γεωργιάδη: Να προσέχουν τα στελέχη τις δημόσιες τοποθετήσεις τους – ΣΥΡΙΖΑ: Η προσπάθεια εκ των υστέρων να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δεν πείθει κανέναν

 Μαρινάκης για Γεωργιάδη: Να προσέχουν τα στελέχη τις δημόσιες τοποθετήσεις τους – ΣΥΡΙΖΑ: Η προσπάθεια εκ των υστέρων να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δεν πείθει κανέναν

Τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τα Τέμπη σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο Παύλος Μαρινάκης επισήμανε ότι όλα τα στελέχη, όπως έχει σημειώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να προσέχουν τις δημόσιες τοποθετήσεις τους και συμπλήρωσε: «Ο υπουργός ανέλαβε την ευθύνη για τη δήλωσή του που παρερμηνεύτηκε, και έδωσε σχετική απάντηση. Ζήτησε συγγνώμη για την αποστροφή του λόγου, σίγουρα υπήρχε και διαφορετική απόδοση των λόγων του. Έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις και αποκατέστησε αυτό που είπε».

ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης

Να πάρει θέση για τα όσα είπε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει για τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη: «Η προσπάθεια που κάνει εκ των υστέρων να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δεν πείθει κανέναν. Ο Πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να πάρει άμεσα θέση: Γιατί δεν έχει καταδικάσει ο κ. Mητσοτάκης την κατάπτυστη δήλωση του προβεβλημένου Υπουργού και Αντιπροέδρου του κόμματός του; Τι περιμένει; Να κάνει δημοσκόπηση πρώτα για να μετρήσει τη ζημιά που προκάλεσε στην κυβέρνηση; Όλα στο βωμό του μικροκομματικού συμφέροντος και της επικοινωνιακής διαχείρισης; Κανένας σεβασμός στη μνήμη των νεκρών;».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Απέναντι σε αυτό τον συνδυασμό απανθρωπιάς, κυνισμού, συμφεροντολογίας και κυρίως ασέβειας προς τους νεκρούς από την κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επιλέγει το δρόμο της ανθρωπιάς και της θεσμικής υπευθυνότητας. Επιδιώκει την πλήρη διερεύνηση του θέματος των Τεμπών, αρχής γενομένης με την πρωτοβουλία για σύσταση προανακριτικής επιτροπής».

«Την ίδια κοινωνική και θεσμική ευθύνη επιδεικνύει στα θέματα του κράτους δικαίου αλλά και της οικονομίας και ανάπτυξης. Στο πλαίσιο των διαρκών πρωτοβουλιών του, για τα θέματα της οικονομίας και με αφορμή το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα έχει θεσμική συνάντηση σήμερα με τον πρόεδρο Γ. Χατζηθεοδοσίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Είμαστε σταθερά δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες τους. Απέναντι στις συντηρητικές και παρωχημένες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εμείς εργαζόμαστε για το αύριο της χώρας, δημιουργώντας ευρύτερες προοδευτικές, κοινωνικές συγκλίσεις και συνεργασίες» καταλήγει.

Σχετικά Άρθρα