Δολοφονία Φαίης στην Κυψέλη: Έλαβαν προθεσμία οι συλληφθείσες

 Δολοφονία Φαίης στην Κυψέλη: Έλαβαν προθεσμία οι συλληφθείσες

Τη Δευτέρα θα απολογηθούν τελικά οι τρεις γυναίκες, οι οποίες συνελήφθησαν για την υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη.

Οι τρεις συλληφθείσες οδηγήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την προσεχή Δευτέρα προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης εγκύου. Οι συλληφθείσες, μητέρα και αδελφή του θύματος καθώς και η σπιτονοικοκυρά τους, βρίσκονται αντιμέτωπες με σωρεία βαρύτατων κατηγοριών.

Η 15η Τακτική Ανακρίτρια, Παναγιώτα Πάντου, που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης εξέδωσε εναντίον τους εντάλματα σύλληψης κρίνοντας ότι οι τρεις κατηγορούμενες είναι επικίνδυνες για την διάπραξη νέων αδικημάτων ενώ στο πολυσέλιδο κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος τους αναφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, πως οι τρεις γυναίκες έλαβαν μέτρα για να μην αποκαλυφθεί η πράξη τους, καθώς τύλιξαν το πτώμα της Φαίης και το πέταξαν τα σκουπίδια. Φαίνεται επίσης να τονίζεται η «εξαιρετική βιαιότητα της πράξης και η εξακολουθητικότητα των παράνομων πράξεων» χαρακτηρισμός που αφορά το ότι επί μακρό διάστημα εξέδιδαν το θύμα.

Σχετικά Άρθρα