Κακοκαιρία εξπρές την Παρασκευή – Βελτίωση και νέα επιδείνωση Δευτέρα και Τρίτη – Οι προγνώσεις Μαρουσάκη – Τσατραφύλλια

 Κακοκαιρία εξπρές την Παρασκευή  – Βελτίωση και νέα επιδείνωση Δευτέρα και Τρίτη – Οι προγνώσεις Μαρουσάκη – Τσατραφύλλια

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας σε ανάρτησή του αναφέρει ότι μετά τη μεταβολή του καιρού τις επόμενες ώρες, έρχονται δύο νέες κακοκαιρίες, οι οποίες θα επηρεάσουν περιοχές της χώρας.

  • Η πρώτη, σύμφωνα με την πρόβλεψή του, θα είναι τύπου «Π» και θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής από τα δυτικά. Σύμφωνα με τον κ. Τσατραφύλλια, το Σάββατο αναμένονται βροχές και καταιγίδες στη δυτική, στη βόρεια Ελλάδα και στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο σκόνη και θυελλώδεις νοτιάδες.
  • Η δεύτερη έρχεται Δευτέρα-Τρίτη, επηρεάζοντας αρκετές περιοχές, ενώ ο καιρός αναμένεται να κρυώσει μετά τις 16 Νοεμβρίου.

Η πρόγνωση Τσατραφύλλια

«Μετά την πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού τις επόμενες ώρες, που θα επηρεάσει τη δυτική και βόρεια Ελλάδα με βροχές και τοπικές καταιγίδες, βρισκόμαστε μπροστά σε δύο φθινοπωρινές κακοκαιρίες.

Η μία, η οποία θα είναι πάλι τύπου “Π”, ξεκινά την Παρασκευή το μεσημέρι και από τα δυτικά και επηρεάζει και το Σάββατο με βροχές και καταιγίδες τη δυτική, τη βόρεια Ελλάδα και στο ανατολικό και βόρειο Αιγαίο σκόνη και θυελλώδεις νοτιάδες.

Η δεύτερη κακοκαιρία αφορά το διήμερο Δευτέρα-Τρίτη και αφορά αρκετές περιοχές. Επίσης, σε ό,τι αφορά τα κρύα, φαίνεται να έρχονται από τις 16/11 και μετά!

Για περισσότερα στοιχεία για τις 2 κακοκαιρίες αλλά και για τα κρύα που έρχονται μείνετε συντονισμένοι!».

Κακοκαιρία-εξπρές προέβλεψε για την Παρασκευή και ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης. Όπως ανέφερε, την Παρασκευή ο καιρός αλλάζει, καθώς ένα νέο σύντομο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα, φέρνοντας κάποια έντονα φαινόμενα.

Αύριο Πέμπτη 9 Νοεμβρίου αναμένεται καλός καιρός, με κάποιες τοπικές βροχές να εκδηλώνονται στα ανατολικά. Αλλαγή σκηνικού θα έχουμε την Παρασκευή (10/11), που ένα νέο σύντομο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα, φέρνοντας κάποια έντονα φαινόμενα.

Σχετικά Άρθρα