Βουλή: Τετ α τετ Κασσελάκη με Ανδρουλάκη – Ο διάλογος μπροστά στις κάμερες για τις υποκλοπές

 Βουλή: Τετ α τετ Κασσελάκη με Ανδρουλάκη – Ο διάλογος μπροστά στις κάμερες για τις υποκλοπές

Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη έχει συνάντηση αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

«Γεια σου Νίκο. Πάλι σε καναπέ κάθομαι», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μπροστά στις κάμερες» .«Συγχαρητήρια για την εκλογή σου. Χαίρομαι πάρα πολύ για τη συζήτηση», απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Να συναντιόμαστε όλοι οι αρχηγοί για τα μεγάλα θέματα, όπως την ακρίβεια, τα εθνικά θέματα. Είναι κρίσιμη συγκυρία, χαίρομαι, να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας, πεδίο εμπιστοσύνης και συναινέσεως» σημείωσε.

«Ο κόσμος θέλει λύσεις. Το πιο προοδευτικό πράγμα είναι να λάμψει η αλήθεια στο θέμα των υποκλοπών», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για να επισημάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης:

«Από πέρυσι, όταν ξεκίνησε η περιπέτεια προσπαθήσαμε να το αναδείξουμε με θεσμικό τρόπο», σημείωσε, επισημαίνοντας την αγωνία του πρωθυπουργού να πετύχει συγκάλυψη και την προσωπική επίθεση Μητσοτάκη στον κ.Ράμμο. «Θα καταφέρουμε να μην υπάρξει συγκάλυψη και οι υπεύθυνοι του παρακράτους να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», τόνισε.

«Πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό στη Διάσκεψη και να μην προσπαθούν να υπάρχει μια ευρύτερη συναίνεση όπως προβλέπει το Σύνταγμα;», αναρωτήθηκε ο Στ. Κασσελάκης.

«Μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες για να διασφαλιστεί ότι η εκπροσώπηση των ανεξάρτητων αρχών θα είναι σεβαστή πάνω από όλα, όπως προβλέπει το Σύνταγμα», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σχετικά Άρθρα