Κικίλιας κατά Μπάμπη Παπαδημητρίου: Ο κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος… (vid)

 Κικίλιας κατά Μπάμπη Παπαδημητρίου: Ο κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος… (vid)

Ο Βασίλης Κικίλιας , καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για ένα σχόλιο που είχε κάνει νωρίτερα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, απαντώντας του με πολύ σκληρό τρόπο και καλώντας τον να «είναι πιο προσεκτικός στον τρόπο που μιλάει».

Αφορμή για την απάντηση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στάθηκε ένα σχόλιο του Μπάμπη Παπαδημητρίου όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής προλόγισαν την παρουσία του κ. Κικίλια. «Ο μπασκετμπλίστας Υπουργός» ανέφερε ο κ. Παπαδημητρίου, κάτι που ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε «υποτιμητικό και προσβλητικό» σε ότι έχει να κάνει με το ύφος που ειπώθηκε. Βεβαίως, ο Μπάμπης Παπαδημητρίτου ήταν βουλευτής της Ν.Δ μέχρι τις τελευταίες εκλογές, άρα συνάδελφος και στο ίδιο κόμμα με τον υπουργό…

«Έχω υπάρξει αθλητής της Εθνικής ομάδας και επαγγελματίας μπασκετομπολίστας και έχω φορέσει και τιμήσει τη φανέλα της Εθνικής. Δεν θεωρώ πως είναι καθόλου κακό να είναι κάποιος αθλητής. Και να κολλάει ένσημα έναντι άλλων που δεν έχουν κολλήσει κανένα» είπε και συνέχισε: «Προσβάλει όλη την αθλητική οικογένεια. Αυτή που κάθε τυχάρπαστος δημοσιογράφος τρέχει να πάρει αυτόγραφο και να βγάλει μια φωτογραφία όταν φέρνει επιτυχίες. θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει».

Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Προσβάλει τους νέους αυτούς που ζητάμε να επιστρέψουν στη χώρα, που μας έχουν γυρίσει την πλάτη και είναι το μέλλον. Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπιών αυτά τα νέα παιδιά μας αποστρέφονται και λένε δικαίως κάποιες φορές, όλοι ίδιοι είστε».

Σχετικά Άρθρα