Κασσελάκης: Δεσμευόμαστε για μηδενικό φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες με εισόδημα έως 10.000€

 Κασσελάκης: Δεσμευόμαστε για μηδενικό φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες με εισόδημα έως 10.000€

Απάντηση στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης και στην αλαζονική εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεσμεύεται για μηδενικό φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες με εισόδημα ως 10.000 ευρώ. «Ξέρετε τι είναι να γίνει με το νέο φορολογικό καθεστώς Μητσοτάκη; Δείτε στο βίντεο. Η λογική «41% έχω, ό,τι θέλω κάνω» οδηγεί ΚΑΙ σε φορολογική αλαζονεία.

Δεσμευόμαστε στους ελεύθερους επαγγελματίες ότι με εισόδημα ως 10.000 ευρώ, ο φόρος τους θα είναι ΜΗΔΕΝ. Όχι επειδή σας κάνουμε χάρη. Αλλά επειδή με αυτά τα εισοδήματα, είναι κοινωνική ανάγκη ο φόρος που πληρώνετε να είναι ΜΗΔΕΝ» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Φορολογία. Θα μου πείτε «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί». Ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ φορολόγησε. Γιατί παρέλαβε άδεια ταμεία και έπρεπε να βγάλει τη χώρα από τη χρεοκοπία. Ξέρετε τι είναι να γίνει με το νέο φορολογικό καθεστώς Μητσοτάκη;

Διαβάζω τα πρωτοσέλιδα από τρεις εφημερίδες που δεν στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ: Καθημερινή, Τα Νέα, Δημοκρατία:

473.000 ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώσουν επιπλέον φόρο 1444 ευρώ ο καθένας!

Η λογική «41% έχω, ό,τι θέλω κάνω» οδηγεί ΚΑΙ σε φορολογική αλαζονεία. Δεσμευόμαστε στους ελεύθερους επαγγελματίες ότι με εισόδημα ως 10.000 ευρώ, ο φόρος τους θα είναι ΜΗΔΕΝ. Όχι επειδή σας κάνουμε χάρη. Αλλά επειδή με αυτά τα εισοδήματα, είναι κοινωνική ανάγκη ο φόρος που πληρώνετε να είναι ΜΗΔΕΝ.

Σχετικά Άρθρα