Τζάνειο Νοσοκομείο: Άγριος ξυλοδαρμός νοσηλευτή στα επείγοντα 

 Τζάνειο Νοσοκομείο: Άγριος ξυλοδαρμός νοσηλευτή στα επείγοντα 

Φωτο Αρχείου

“Απαράδεκτη η διοίκηση του Νοσοκομείου, που άφησε τον νοσηλευτή απροστάτευτο”, σχολιάζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι, 25χρος νεαρός ο οποίος εξετάζονταν στο χειρουργικό ιατρείο των επειγόντων του Τζανείου Νοσοκομείου που εφημέρευε, επειδή θεώρησε ότι καθυστερεί η διαδικασία σηκώθηκε από την εξεταστική κλίνη και περιέλαβε στο ξύλο τον νοσηλευτή που του παρείχε νοσηλευτική φροντίδα.

«Τον έκανε… μαύρο στο ξύλο…», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος και προσθέτει: «Εάν δεν είχε παρέμβει άλλο άτομο που περίμενε να εξετασθεί (ο ίδιος ή αυτός που συνόδευε), μπορεί να είχαμε χειρότερα. Κατατρομοκρατημένοι όλοι οι γύρω, ασθενείς και προσωπικό. Έσπασε ό,τι βρήκε μπροστά του».

Ειδοποιήθηκε και ήρθε η φύλαξη του νοσοκομείου και η αστυνομία. Η αστυνομία οδήγησε τον νεαρό και τον νοσηλευτή στο τμήμα, όπου ο νοσηλευτής υπέβαλε μήνυση. Πήγε στο αυτόφωρο δικαστήριο ως μάρτυρας ο νοσηλευτής, ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου παρέμεινε εξαφανισμένη.

«Πουθενά δεν εμφανίσθηκε η διοίκηση! Άφησε τον νοσηλευτή απροστάτευτο! Αυτό είναι ντροπή! Αναμένουμε τη παρέμβαση του υπουργού Υγείας», τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και σχολιάζει με αγανάκτηση:

« Έλεος με αυτές τις διοικήσεις. Τους ενδιαφέρουν μόνο οι δημόσιες σχέσεις και η δημόσια εικόνα. Άφησαν τον νοσηλευτή κτυπημένο να τρέχει στα δικαστήρια. Εάν χρειασθεί δικηγόρο θα τον πληρώσει από την τσέπη του; Η διοίκηση ήθελε προφανώς να αποσιωπηθεί το συμβάν. Διαφορετικά, θα έμπαινε μπροστά και θα κατέθετε μήνυση η ίδια. Οι δικηγόροι του νοσοκομείου θα ήταν δίπλα στον συνάδελφο. Ντροπή και πάλι ντροπή!».

Σχετικά Άρθρα