Κασσελάκης μετά τη συνάντηση στον Άρειο Πάγο: Συμφωνήσαμε ότι είναι προτεραιότητα η συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης των υποκλοπών

 Κασσελάκης μετά τη συνάντηση στον Άρειο Πάγο: Συμφωνήσαμε ότι είναι προτεραιότητα η συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης των υποκλοπών

Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το σκάνδαλο των υποκλοπών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Στέφανου Κασσελάκη με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, το πρωί της Τρίτης. Η συνάντηση έγινε στον απόηχο των εξελίξεων για το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών, ύστερα από τα τελευταία δημοσιεύματα που επιβεβαιώνουν τις αποκαλύψεις του Documento για το κοινό κέντρο ΕΥΠ και Predator.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι εξέφρασε στην κ. Αδειλίνη, τις ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  • «Συμφωνήσαμε ότι είναι προτεραιότητα για τη Δικαιοσύνη και την κοινωνία η συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

«Συναντηθήκαμε με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Την ευχαριστούμε για τον χρόνο της. Συζητήσαμε για τις υποκλοπές και εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συμφωνήσαμε ότι είναι προτεραιότητα για τη δικαιοσύνη και την κοινωνία η συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης. Η ανησυχία μας εδράζεται στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης τον τελευταίο καιρό. Η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Θα είμαστε στο πλευρό όλων των έντιμων δικαστών ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει αποκούμπι τη Δικαιοσύνη».

Σχετικά Άρθρα