Κασσελάκης σε Κουρέτα: Θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα – ‘Εκανες έναν άθλο

 Κασσελάκης σε Κουρέτα: Θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα – ‘Εκανες έναν άθλο

Αφού συνομίλησε με τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε και με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας να εξαίρει το ήθος του κ. Κουρέτα και να τον διαβεβαιώνει πως θα σταθεί δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.

«Έκανες έναν άθλο». Αυτά ήταν τα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη προς το νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, με τον οποίο συναντήθηκε στη Λάρισα, στις εγκαταστάσεις του ΓΕΩΤΕΕ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, από την πλευρά του διαβεβαίωσε τον κ. Κουρέτα ότι θα είναι δίπλα του «σε κάθε βήμα», γιατί, όπως παρατήρησε, «εσύ είσαι δίπλα στον απλό πολίτη».

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, του είπε ότι η νίκη του πρόκειται για σημαντική ανατροπή και πως από εδώ και πέρα έχει μεγάλες ευθύνες για να αλλάξει πολλά πράγματα.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι για τους πλημμυροπαθείς δεν αρκούν οι αποζημιώσεις. Αντίθετα, η βοήθεια πρέπει να είναι μεγαλύτερη, προκειμένου να μην φύγουν οι νέοι και ρημάξει η περιοχή.

Ο ίδιος, εξήρε το ήθος του Δημήτρη Κουρέτα, αντιπαραβάλλοντάς την στάση του με τους «εκβιασμούς των υπουργών της κυβέρνησης».

«Αυτό πρέπει να είναι το ήθος», είπε στραμμένος προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο οποίος του απάντησε ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά θέλει πραγματικά να προσφέρει στην περιοχή όπου ζει.

Σχετικά Άρθρα