Γάζα -Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί από το Ισραήλ, οι πιο ισχυροί από την αρχή του πολέμου

 Γάζα -Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί από το Ισραήλ, οι πιο ισχυροί από την αρχή του πολέμου

Σφοδροί βομβαρδισμοί είναι σε εξέλιξη στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, ανέφεραν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου από την περιοχή αυτήν.

Η ισραηλινή αεροπορία εξαπολύει επιδρομές μεγάλης κλίμακας σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, λέει το ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν αναφορές για πλήρη διακοπή των επικοινωνιών σε περιοχές της Λωρίδας της Γάζας εν μέσω πρωτοφανούς ισραηλινού βομβαρδισμού, σύμφωνα με το Al-Aqsa TV.

Παράλληλα, συναγερμός σήμανε για ρουκέτες στις συνοριακές κοινότητες της Γάζας, ενώ σειρήνες ήχησαν στο νότιο και το κεντρικό Ισραήλ.

Η κυβέρνηση της Χαμάς ανακοίνωσε ότι έχουν διακοπεί οι τηλεπικοινωνίες και το Ίντερνετ στον παλαιστινιακό θύλακα, ενώ το Netblocks, ένας οργανισμός που παρακολουθεί την κυβερνοασφάλεια και την πρόσβαση στο Ίντερνετ σε όλο τον κόσμο, έκανε λόγο για «κατάρρευση» των συνδέσεων στη Λωρίδα της Γάζας.
Οι βομβαρδισμοί είναι «οι σφοδρότεροι από την έναρξη του πολέμου, στις 7 Οκτωβρίου» ανέφερε η Χαμάς, κατηγορώντας το Ισραήλ ότι «προετοιμάζεται για σφαγές».

Επίσης, ο ανταποκριτής του Al Arabiya ανέφερε ότι η Λωρίδα της Γάζας χτυπήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τους πιο έντονους βομβαρδισμούς από την έναρξη του πολέμου με το Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου.

Σχετικά Άρθρα