Συνεχίζεται η διαμάχη Κασιμάτη-Ραγκούση: “Δεν διαψεύδει” – “Θα την αφήσω με τα ψέματά της”

 Συνεχίζεται η διαμάχη Κασιμάτη-Ραγκούση: “Δεν διαψεύδει” – “Θα την αφήσω με τα ψέματά της”

Κόντρα  έχει ξεσπάσει στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα στην Νίνα Κασιμάτη και στον Γιάννη Ραγκούση,  με αφορμή την στήριξή της βουλευτίνας στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκο, με τον πρώην υπουργό να  αναφέρει «Γι αυτό θα αφήσω μόνη της την κ.Νίνα Κασιμάτη με τα ψέματά της, καθώς και με τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, που ζήτησαν ενώπιον του Στέφανου Κασσελάκη, την αποπομπή της από τη θέση της Τομεάρχη, επειδή στήριξε δημόσια για δήμαρχο Περάματος τον επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας».

Κασιμάτη για Ραγκούση: Ψέλλισε μία απάντηση, αλλά δεν με διαψεύδει

Σε νέα της ανάρτηση η κα Κασιμάτη τονίζει ότι «ο πρώην συνάδελφος Γιάννης Ραγκούσης ψέλλισε μια απάντηση, αλλά δεν με διαψεύδει».

Η βουλευτής Πειραιά κάνει λόγο για fake news το 2014 σε βάρος του κ. Λαγουδάκου για σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή και τον οποίο η κα Κασιμάτη στήριξε στο β’ γύρο στο Δήμο Περάματος στον Πειραιά. Μάλιστα του επιστρέφει τα πυρά για σχέσεις με τη Δεξιά και την Ακροδεξιά θυμίζοντας στον κ. Ραγκούση ότι συνυπήρξε με το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζεφέρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κας Κασιμάτη για τον Γιάννη Ραγκούση:

«Ο πρώην συνάδελφος Γιάννης Ραγκούσης ψέλλισε μια απάντηση, αλλά δεν με διαψεύδει. Αφού πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ενορχηστρώνει ο ίδιος την απόπειρα δολοφονίας του χαρακτήρα μου στα ΜΜΕ 4 μήνες μετά τις εκλογές, το ”κάνει γαργάρα” —δηλαδή παραδέχεται την ποταπή του μεθόδευση εναντίον της μοναδικής Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Β’ Πειραιά και δεν ζητάει καν συγγνώμη.

Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά. Αν πράγματι είχε τον ”αυτοσεβασμό” που επικαλείται, δεν θα με κατέδιδε με μηνύματα σε δημοσιογράφους και διευθυντές ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών για να με εκτελέσουν στον αέρα της εκλογικής βραδιάς, αλλά θα κατέθετε με παρρησία δημόσια τη διαμαρτυρία του για τη δήθεν ”απαράδεκτη” πολιτική μου επιλογή, που ψευδέστατα τώρα αναφέρει ως ”επίσημη υποψηφιότητα της ΝΔ”. Μια επιλογή μου, ανεξάρτητη και δημοκρατική, που έκανα αποκλειστικά για τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών και μετουσιώθηκε σε λαϊκή πλειοψηφία, για να αποτρέψω τα πλοκάμια του φασισμού από τη διοίκηση του Δήμου Περάματος για τα επόμενα 5 χρόνια.

Η κα Κασιμάτη μάλιστα είχε στοχοποιηθεί μαζί με την κα Ακρίτα γιατί δήλωσαν δημόσια οτι θα στήριζαν υποψήφιο της ΝΔ, με την εσωκομματική αντιπολίτευση στην Πολιτική γραμματεία να ζητά να τους αφαιρεθεί ο ρόλος του τομεάρχη που τους έχει αναθέσει ο κ. Κασσελάκης.

Ραγκούσης:  «θα αφήσω μόνη της την κ.Νίνα Κασιμάτη με τα ψέματά της»

Ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση της Νίνας Κασσιμάτης και τόνισε ότι προέχει η ενότητα του κόμματος και θα «αφήσει μόνη της  την κ.Νίνα Κασιμάτη με τα ψέματά της»

Η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση:

«Τέτοιες ώρες το μόνο που οφείλει να μας απασχολεί είναι όσα κρίσιμα συμβαίνουν σε σχέση με την ενότητα και τη συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Γι αυτό θα αφήσω μόνη της την κ.Νίνα Κασιμάτη με τα ψέματά της, καθώς και με τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, που ζήτησαν ενώπιον του Στέφανου Κασσελάκη, την αποπομπή της από τη θέση της Τομεάρχη, επειδή στήριξε δημόσια για δήμαρχο Περάματος τον επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας».

Σχετικά Άρθρα