Χρονοπούλου: Η απάντηση της οικιακής βοηθού για το ματωμένο νυχτικό – Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε με 9 μέρες καθυστέρηση

 Χρονοπούλου: Η απάντηση της οικιακής βοηθού για το ματωμένο νυχτικό – Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε με 9 μέρες καθυστέρηση

Τη σιωπή της σπάει η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία την εντόπισε πεσμένη στο σπίτι της στην Παιανία. Η γυναίκα περιγράφει τα πρώτα λεπτά που την είδε πεσμένη στο πάτωμα αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να της βγάλει το νυχτικό.

«Ήρθα σπίτι… Είχα ρεπό δηλαδή την Κυριακή και ήμουν έξω και το απόγευμα έπαιρνα τηλέφωνο, δεν μου απαντούσε και λέω κάτι “δεν είναι καλά”. Ανησύχησα και ήρθα μια ώρα πιο νωρίς στο σπίτι. Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω “κυρία Μαίρη, κυρία Μαίρη”. Tην είδα ότι είχε πέσει στο σαλόνι και ήταν ακίνητη. Αμέσως δεν κάλεσα ασθενοφόρο επειδή η διεύθυνση είναι αλλιώς άλλο γράφει, άλλο είναι και είναι δύσκολο να έρθει και το κάλεσε ο κύριος Θωμάς, φίλος που μένει εδώ κοντά και ήρθε σε πέντε λεπτά.

Η κυρία Μαίρη ήταν βρεγμένη, πώς να σου πω και έκοψα από πίσω με ψαλίδι. Δεν το είχα βγάλει τελείως. Όσο μπορούσα το τράβηξα και έβαλα το πάπλωμα. Και όταν ήρθε το ασθενοφόρο με την κυρία και τον κύριο, αυτοί τράβηξαν το υπόλοιπο νυχτικό», δήλωσε η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου.

Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε με 9 μέρες καθυστέρηση

Με εννιά ημέρες καθυστέρηση ενημερώθηκε η Αστυνομία για το σοβαρό τραυματισμό της Μαίρης Χρονοπούλου στο σπίτι της στην Παιανία, που είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή πέντε ημέρες μετά στο νοσοκομείο.

Η αγαπημένη ηθοποιός έπεσε στο σαλόνι του σπιτιού της και τραυματίστηκε την Κυριακή της 1ης Οκτωβρίου. Διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ύστερα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κατέληξε. Το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ενημερώθηκε για το θάνατο της μεγάλης πρωταγωνίστριας του κινηματογράφου στις 10 Οκτωβρίου, δηλαδή εννιά ημέρες μετά το ατύχημα στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα επικοινώνησαν από την Εισαγγελία με τον αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. για την αναγγελία θανάτου.

Όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές, όταν ένας πολίτης μεταφέρεται στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι, όπως δηλαδή έγινε στην περίπτωση της Μαίρης Χρονοπούλου, τότε πρέπει να ενημερωθεί η Αστυνομία. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται είτε από το ΕΚΑΒ είτε από το νοσοκομείο. Στην περίπτωση της ηθοποιού αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα η αυτοψία της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της Παιανίας να λάβει χώρα μόλις χθες.

Σχετικά Άρθρα