Νέα συγκλονιστικά βίντεο από το φεστιβάλ της φρίκης που αιματοκύλησε η Χαμάς στο Ισραήλ (vid)

 Νέα συγκλονιστικά βίντεο από το φεστιβάλ της φρίκης που αιματοκύλησε η Χαμάς στο Ισραήλ (vid)

Το Tribe of Nova Festival υποτίθεται ότι θα ήταν ένα πάρτι με χορό όλη τη νύχτα, για να εορταστεί η εβραϊκή εορτή Sukkot στο Ισραήλ, κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, το Σάββατο 7/10. Έγινε όμως τόπος θανάτου και μαρτυρίου για 260 ανυποψίαστους και αθώους ανθρώπους, καθώς οι τρομοκράτες της Χαμάς πυροβολούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Η μουσική διακόπηκε όταν μια σειρήνα άρχισε να χτυπά προειδοποιητικά για τις ρουκέτες της Χαμάς. Όσοι βρέθηκαν στο φεστιβάλ γνώριζαν ότι υπήρχε κίνδυνος επιθέσεων, αλλά δεν περίμεναν ότι οχήματα με ένοπλους θα εισέβαλαν στο φεστιβάλ, πυροβολώντας αδιακρίτως στο πλήθος.

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη μοιραία νύχτα δόθηκε στη δημοσιότητα από την Daily Mail, από τη στιγμή που τρομοκρατημένοι θαμώνες του φεστιβάλ αναγκάστηκαν να κρυφτούν ανάμεσα σε κλαδιά, για να αποφύγουν τη «βροχή» από σφαίρες που ερχόντουσαν προς το μέρος τους.

Οι επιζώντες της επίθεσης δημοσίευσαν αποσπάσματα που τους δείχνουν να σέρνονται κάτω από θάμνους και να ηχογραφούν αποχαιρετιστήρια μηνύματα στα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς έβλεπαν τους γύρω τους να πεθαίνουν.

Πολλοί ξάπλωσαν και έμειναν ακίνητοι για περισσότερες από 5 ώρες, πριν ακούσουν τον ήχο των ένοπλων διασωστών που μιλούσαν στα εβραϊκά.

Σχετικά Άρθρα