Τσίπρας: Συνάντηση με τον Κώστα Ζαχαριάδη και στήριξη για τον Δήμο Αθηναίων

 Τσίπρας: Συνάντηση με τον Κώστα Ζαχαριάδη και στήριξη για τον Δήμο Αθηναίων

Συνάντηση με τον πρώην Πρωθυπουργό και επί σειρά ετών Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη Κώστας Ζαχαριάδης σήμερα στη Βουλή. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο συντονιστής της καμπάνιας του κ. Ζαχαριάδη Γρηγόρης Θεοδωράκης.

Στη συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ολόθερμη στήριξή του στον Κώστα Ζαχαριάδη τονίζοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ο Δήμος Αθηναίων να αλλάξει διοίκηση. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα μείζονα προβλήματα της πόλης όπως η έλλειψη ελεύθερων χώρων, χώρων πρασίνου και αναψυχής, η καθαριότητα, η υποβάθμιση των γειτονιών, η απουσία σύγχρονων υποδομών κ.α.

Tsipras-Zaxariadis2_263ce.jpeg

Ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε με νοσταλγία τα χρόνια που ήταν επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης και έκανε ειδική αναφορά στον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι δήμοι στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τον Αλέξη Τσίπρα για τη βοήθειά του, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στηριζόμενος στην ποιότητα του ψηφοδελτίου αλλά και στη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία της Ανοιχτής Πόλης, απόρροια της εικοσαετούς πορείας της στα δημοτικά δρώμενα της Αθήνας.

Tsipras-Zaxariadis_019b1.jpeg

Σχετικά Άρθρα