Στον ανακριτή ο μαστροπός αστυνομικός – Καταθέτει και δεύτερη γυναίκα

 Στον ανακριτή ο μαστροπός αστυνομικός – Καταθέτει και δεύτερη γυναίκα

Απολογείται στον Ανακριτή ο κατηγορούμενος αστυνομικός για μαστροπεία και βιασμό ενώ αύριο, Πέμπτη θα οδηγηθεί στην Ανακρίτρια η δεύτερη γυναίκα. Πρόκειται για Ρουμάνα που εργαζόταν μαζί με την 34χρονη στο κέντρο της Αθήνας και φέρεται να είναι το δεύτερο θύμα του αστυνομικού.

Ο υπαρχιφύλακας αν και αρνείται τα πάντα φέρεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις από την πρώτα κιόλας στιγμή. Συγκεκριμένα στο Star αναφέρει πως ο υπαρχιφύλακας την ώρα της κατ’οίκον έρευνας είχε έναν διάλογο με τους αστυνομικούς, ο οποίος τον «έκαψε», καθώς έπεσε σε πολλές αντιφάσεις.

  • Αστυνομικοί: Έχετε να μας παραδώσετε οποιοδήποτε αντικείμενο που κατέχετε παράνομα;
  • Κατηγορούμενος: Οχι…
  • Αστυνομικοί: Εχετε κρύψει στο σπίτι κάποιο χρηματικό ποσό;
  • Κατηγορούμενος: Οχι.. Στο σπίτι μένω με τη συμβία μου και της δίνω χρήματα. Το κλειστό δωμάτιο μην το αναστατώσετε, μόνο εγώ μπαίνω και περιέχει πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα και πλήθος εργαλείων, τα οποία προσεκτικά έχω τακτοποιημένα και δε θέλω να χάσω τη σειρά τους.

Μόλις οι αστυνομικοί βρήκαν τα χρήματα τότε εκείνος άρχισε να ιδρώνει και να πέφτει σε αντιφάσεις.

  • Κατηγορούμενος: Δεν ξέρω πώς βρέθηκαν τα χρήματα εδώ…Μπορεί να τα άφησε η …

Ενώ πριν από λίγα λεπτά είχε πει πως μόνο εκείνος είχε τα κλειδιά του δωματίου.

Μέχρι στιγμής πάντως η σύλληψη του αστυνομικού έγινε λόγω της καταγγελίας εκδιδόμενης γυναίκας από το Καμερούν, η οποία έδωσε -παρουσία ψυχολόγου- αναλυτική κατάθεση στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, σε κάποιο σημείο της προανακριτικής της κατάθεσης η 34χρονη ανέφερε ότι ο υπαρχιφύλακας της ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με το «αφεντικό» του.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι όπου σύμφωνα με την καταγγελία γίνονταν οι βιασμοί είναι δίπλα στο Εφετείο Αθηνών και σε κοντινή απόσταση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Η γυναίκα από το Καμερούν είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από περίπου 2,5 χρόνια μέσω ενός κυκλώματος δουλεμπόρων που τη μετέφερε μαζί με άλλους πρόσφυγες και μετανάστες στη χώρα μας μέσω Τουρκίας. Στη συνέχεια, υπέβαλε αίτημα για άσυλο, ενώ εγκαταστάθηκε σε σπίτι στην Αθήνα.

Τους τελευταίους τρεις μήνες συζούσε με τον αστυνομικό στο διαμέρισμα του τελευταίου. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, παρότι εκδιδόταν για πολύ καιρό έναντι αμοιβής τα μόνα χρήματα που είχε στην κατοχή της ήταν περίπου 800 ευρώ και τίποτε άλλο. Και αυτό γιατί τις εισπράξεις τις κρατούσε ο αστυνομικός.

Σχετικά Άρθρα