Εκρηκτική “συνάντηση” Κασσελάκη Μπέου στον Βόλο

 Εκρηκτική “συνάντηση” Κασσελάκη Μπέου στον Βόλο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί περιοδεία στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας μετά από ένα εκρηκτικό Σαββατοκύριακο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο και τις τραμπουκικες επιθέσεις σε αντιπάλους και πλημμυροπαθείς. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επισκέψεις στη Νέα Ιωνία, στη συνοικία Παλαιού Λιμεναρχείου του Βόλου, στο Σωτήριο του δήμου Κιλελέρ, στη Γιάννουλη Λάρισας, στο δήμο Παλαμά και στα Φάρσαλα.

Με πολλαπλά μηνύματα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταδικάσει τα λόγια και τις πράξεις του αιρετού άρχοντα του Βόλου χωρίς ακόμα να έχει λάβει απάντηση.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί, όταν ο Αχιλλέας Μπέος χειροδίκησε σε πλημμυροπαθή πολίτη που του έκανε παράπονα για τις καταστροφές της περιοχής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Twitter κάλεσε τον πρωθυπουργό να καταδικάσει την πράξη του κ. Μπέου γράφοντας:

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο.

Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη.

Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Hier klicken!
Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών;

Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα».

Αφού ακολούθησε ανακοίνωση πως ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επανήλθε με νέα ανάρτηση επικαλούμενος τοπικό μέσο (Volosday) σύμφωνα με το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει τον κ. Μπέο τον «καταλληλότερο όλων» για να αναλάβει τον συντονισμό των έργων αποκατάστασης της περιοχής από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Στη νέα του ανάρτηση, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει:

«Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη. Την ευθεία καταδίκη του «καταλληλότερου» γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του».

Μη παίρνοντας απάντηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, επανήλθε και την Κυριακή (01/10) στο θέμα με τον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο και ρωτά ξανά τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, εάν «συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον “καταλληλότερο όλων”, όπως έχει δηλώσει».

Σχετικά Άρθρα