Απάντηση Κασσελάκη για Μιχαηλίδου: “Εμφανίστηκε απρόσκλητη και το έχει ξανακάνει…”

 Απάντηση Κασσελάκη για Μιχαηλίδου: “Εμφανίστηκε απρόσκλητη και το έχει ξανακάνει…”

Στην αντεπίθεση πέρασε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με τα πυρά που δέχτηκε για την επίσκεψή του στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ.

Κατά την επίσκεψη σημειώθηκε μια δια ζώσης κοντρίτσα του Στέφανου Κασσελάκη και της Δόμνας Μιχαηλίδου. Ο Κασσελάκης αρχικά εξερράγη όταν πληροφορήθηκε ότι 85 μαθητές και 30 εκπαιδευτικοί συνωστίζονται σε εγκαταστάσεις το πολύ για 30-40 άτομα: «Δεν μπορεί να βρεθεί ένας χώρος; Θα τρελαθούμε; Να σας βρω εγώ αύριο».

Ωστόσο στη συνέχεια, η επίσκεψη έλαβε παραπολιτικές διαστάσεις με την «αεροπλανική είσοδο» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη μη εμφάνιση της υφυπουργού Παιδείας στο βίντεο που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Η Δόμνα Μιχαηλίδου έκανε τη δική της ανάρτηση με μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται και οι δύο και έγραψε ότι τον υποδέχτηκε στο χώρο.

Το θέμα έκανε τον γύρο του διαδικτύου και των ΜΜΕ και ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε τη δική του απάντηση. «Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη», ανέφερε σε ανάρτησή τυ στο «Χ» και πρόσθεσε:

«Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

Σχετικά Άρθρα