Επίθεση Πολάκη σε Γεροτζιάφα- Συνάντηση με Κασσελάκη στη Βουλή

 Επίθεση Πολάκη σε Γεροτζιάφα- Συνάντηση με Κασσελάκη στη Βουλή

Σε εξέλιξη είναι συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή.Ο Παύλος Πολάκης μπήκε πριν από λίγα λεπτά στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου στη Βουλή για να συναντηθεί με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα αναλάβει κάποιον αναβαθμισμένο ρόλο ο βουλευτής Χανίων ο οποίος ήταν ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη στη μάχη των εσωκομματικών εκλογών.

Γαλλικά μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης σε δημοσιογράφους που ήταν στη Βουλή. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, είπε: «Bonjour comment ca va?», δηλαδή «καλημέρα, τι κάνετε;».

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου στο Κοινοβούλιο και στη συνέχεια θα συναντηθεί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον Στέφανο Κασσελάκη δόθηκε προφορική άδεια να μπαίνει στη Βουλή, αφού δεν είναι μέλος του Κοινοβουλίου. Μάλιστα, θα χρησιμοποιεί το γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος παραμένει πρόεδρος της ΚΟ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, όμως, δεν θα μπορεί να συμμετέχει στην κοινοβουλευτική διαδικασία.

Εν τω μεταξύ με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον Γρηγόρη Γεροτζιάφα που δήλωσε ότι αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ:

Γράφει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης:

Γρήγορη Γεροτζιάφα:
Α) μόνο στην επιτροπή τεχνοκρατών ήρθες, όχι στο ΣΥΡΙΖΑ.
Β) στην «καταστροφική διαχείριση της πανδημιας από τη ΝΔ» συνέβαλλαν κάποιοι όπως εσύ που με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες και Μαγιορκίνηδες και Βασιλακόπουλους όπως και το Μητσοτάκη! Γιατί δεν υπάρχει «καθαρή και ουδέτερη επιστήμη». Υπάρχει γνώση που ο τρόπος που παράγεται και ο τρόπος που χρησιμοποιείται είτε καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων είτε απλά και ΚΥΡΙΩΣ μεγιστοποιεί τα κέρδη κάποιων!!
Γ) Πολύ μπλα μπλα η δήλωση «αποχώρησης» σου (από κει που δεν έγινες μέλος ποτέ) αλλά από ουσία μηδέν!!
Πρόσεξε μην «πάρεις τα βουνά».

Σχετικά Άρθρα