Βόλος: Στον ανακριτή ο 28χρονος που κρατούσε “φυλακισμένη” την 22χρονη σύζυγο και το παιδί τους

 Βόλος: Στον ανακριτή ο 28χρονος που κρατούσε “φυλακισμένη” την 22χρονη σύζυγο και το παιδί τους

Απολογείται από τις 12 το μεσημέρι ενώπιον του Ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου ο 28χρονος Αλβανός που ασκούσε σωματική βία σε βάρος της 22χρονης σύζυγό του και το μωράκι τους, ενώ δεν τους επέτρεπε να βγουν από το σπίτι.

Ο 28χρονος αντιμετωπίζει δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, πράξη που, σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα, ισούται με βαριά σωματική βλάβη. Αναμένεται μετά την γνωμοδότηση του Εισαγγελέα η απόφαση του Ανακριτή για την προφυλάκιση του 28χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι το δράμα για τη μητέρα και το παιδί τελείωσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν από τις φωνές της γυναίκας εξαιτίας των χτυπημάτων που δεχόταν από τον 28χρονο σύζυγό της, γείτονες παρενέβησαν και κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ βρήκαν έντρομη και μέσα στα αίματα τη γυναίκα να κρατά αγκαλιά το παιδί της σε μία γωνιά του σπιτιού. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο.

Σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος.

Σχετικά Άρθρα