Άρτα: Νεκρός βρέθηκε ο πατέρας του 38χρονου – Κοντά στο μαντρί που εντοπίστηκε ο γιος του

 Άρτα: Νεκρός βρέθηκε ο πατέρας του 38χρονου – Κοντά στο μαντρί που εντοπίστηκε ο γιος του

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον 68χρονο που αγνοείτο στην Άρτα καθώς βρέθηκε νεκρός, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε ζωντανός λίγη ώρα νωρίτερα ο γιος του, σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, στην περιοχή Σεργούλα Φωκίδας, μέσα σε ένα μαντρί. Ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος άντρας βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο που είχε ξεκινήσει με τον πατέρα του ενώ κοντά στο σημείο εντοπίστηκε και η σορός του 68χρονου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, lamiareport.gr, ο 65χρονος βρέθηκε στη Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Πρόκειται για τον 38χρονο που με το αυτοκίνητό του, περίπου στις 2 τα ξημερώματα, είχε βγει εκτός δρόμου στην Τυμφρηστού – Καρπενησίου. Δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο ΓΝ Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» και πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, είχαν χαθεί.

Σχετικά Άρθρα