Προεκλογική αυλαία στον ΣΥΡΙΖΑ: Στην παιδική χαρά με το παιδί της το πρωί η Έφη, σε πάρτι νεολαίας το βράδυ ο Στέφανος

 Προεκλογική αυλαία στον ΣΥΡΙΖΑ: Στην παιδική χαρά με το παιδί της το πρωί η Έφη, σε πάρτι νεολαίας το βράδυ ο Στέφανος

Λίγες ανάσες ξεκούρασης, τις τελευταίες προεκλογικές υποχρεώσεις και γενναίες δόσεις οικογενειακής θαλπωρής περιλαμβάνει το εικοσιτετράωρο της παραμονής του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τους δύο φιναλίστ, τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.

Στην τελική ευθεία για το άνοιγμα της κάλπης που θα αναδείξει την νέα ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι δύο διεκδικητές, Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου ξέκλεψαν λίγο χρόνο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, για να συνεχίσουν στην συνέχεια το μεστό σε υποχρεώσεις προεκλογικό πρόγραμμα τους.

Για την κυρία Αχτσιόγλου, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο δίχρονο γιο της, Άρη, καθώς αφού ολοκλήρωσε τις πρωινές της δουλειές, συνόδεψε τον μικρούλη σε παιδική χαρά στην περιοχή του Χαλανδρίου. Χαμογελαστή, ευδιάθετη και με casual λουκ, κατέφθασε νωρίς το πρωί στο χώρο, συνομιλώντας με γονείς και άλλα παιδιά που βρισκόταν ήδη εκεί και άρχισαν να παίζουν με το δίχρονο Άρη.

Παρέα με τον γιο της κ. Αχτσιόγλου η… μικρή Θάλεια, αν και ο γιος της υποψήφιας Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έκλεψε τις εντυπώσεις, ιδίως με το έντονο βλέμμα του και τα πράσινα μάτια του, που κληρονόμησε μάλλον από τον παππού του και πατέρα του Δημήτρη Τζανακόπουλου, αλλά και τον αδελφό της υποψήφιας Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με χαλαρή διάθεση, η ίδια ανέφερε πως «θα μπορούσε να υπάρξει και λιγότερη ένταση αλλά είμαστε εδώ που είμαστε». Για το κόμμα είπε πως «ήταν δύσκολη περίοδος γιατί ήταν μετά την ήττα του Ιουνίο και τον κλονισμό από την παραίτηση Τσίπρα».

Σχολιάζοντας, ακόμη, την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ αν εκλεγεί τόνισε: «Από την πλευρά μου μπορώ και θα αξιοποιήσω όλα τα στελέχη του κόμματος την επόμενη ημέρα, ανάλογα με τις ικονότητες και τις δεξιότητές τους, έχω δείξει ότι είμαι στρατιώτης». Τέλος σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν βρίσκει χρόνο για το παιδί της είπε: «Δεν τα πήγα τόσο καλά ως μητέρα αυτό το διάστημα, το προηγούμενο διάστημα το είχα ισορροπήσει».

Μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό

Την ίδια στιγμή, να χωρέσει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για επαφές και επικοινωνία φαίνεται πως επιχειρεί ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δεν αποχωρίστηκε την αγαπημένη του πρωινή βόλτα παρεα με τον σύντροφο του, Τάιλερ και τον πατέρα του, Θόδωρο, πριν αρχίσει για τα καλά η ημερήσια προεκλογική του δραστηριότητα.

Δίνοντας, άλλωστε, από νωρίς τον τόνο της σημερινής ημέρας, ανήρτησε ένα νέο βίντεο συνοψίζοντας την πολιτική του διαδρομή μέχρι σήμερα, ενώ κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθουν μαζικά αύριο στις κάλπες. Παράλληλα, προχώρησε νέες αναφορές στον Αλέξη Τσίπρα.

Το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη περιγράφεται ιδιαίτερα πυκνό την σημερινή ημέρα, με τον ίδιο να δίνει μια μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό, ξεκινώντας από το συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ, όπου υπήρξε ομιλητής, τοποθετούμενος από το βήμα για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης θα κάνει βόλτες το απόγευμα στην Αθήνα για να συνομιλήσει με πολίτες και το βράδυ θα βρεθεί σε πάρτι νεολαίας σε μπαρ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Σχετικά Άρθρα