Πλημμύρες: Στους 17 οι νεκροί – Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των νεόνυμφων Αυστριακών – “Το σπίτι σηκώθηκε στον αέρα”

 Πλημμύρες: Στους 17 οι νεκροί – Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των νεόνυμφων Αυστριακών – “Το σπίτι σηκώθηκε στον αέρα”

Ο Φιλίπ και η Μικαέλα, είχαν παντρευτεί στο Πήλιο πριν από δύο εβδομάδες. Το εξοχικό σπίτι στο Πήλιο στο οποίο το ζευγάρι έκανε τις διακοπές του μετά το γάμο του, γκρεμίστηκε από τα ορμητικά νερά, «σηκώθηκε στον αέρα» και παρέσυρε στον θάνατο τους δύο νεόνυμφους. Από τη στιγμή που πέρασαν οι πρώτες 72 ώρες και δεν εντοπίστηκαν ζωντανοί, οι εκπρόσωποι όλων των Αρχών που συμμετείχαν στις έρευνες διάσωσης αγνοουμένων, πιθανολογούσαν ότι τα δύο άτυχα παιδιά έχουν πεθάνει.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή εντοπίστηκε η σορός μίας γυναίκας στην παραλία «Θεοτόκος» στη Λύρη Προμυρίου. Ήταν νεαρής ηλικίας, όποτε όλοι πιθανολογούσανν ότι επρόκειτο για την 35χρονη Μικαέλα. Για να επισημοποιηθεί η ταυτότητά της, όμως, ενημερώθηκε η πρεσβεία της Αυστρίας, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση στοιχείων μέσω DNA. Μετά τον εντοπισμό και της δεύτερης σορού, το Λιμεναρχείο Βόλου ενημέρωσε και πάλι την πρεσβεία της Αυστρίας, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες, ώστε να αρχίσει και σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού. Η σορός εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή στη παραλία Μουρτιά. Πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος εντόπισε το πτώμα, που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο».

Εν τέλει, οι δύο σοροί των άτυχων νέων, του Φιλίπ και της Μικαέλα, ταυτοποιήθηκαν. Η τραγωδία είναι ανείπωτη, καθώς είχαν μόλις παντρευτεί, δύο εβδομάδες πριν τα ίχνη τους χαθούν στο Πήλιο, έναν αγαπημένο τόπο γι’ αυτούς, τον οποίο η 35χρονη επισκεπτόταν οικογενειακώς από τα παιδικά της χρόνια, έναν τόπο που αγάπησε και ο σύζυγός της και αποφάσισαν εκεί να ενώσουν τις ζωές τους.

Σχετικά Άρθρα