Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας στον Πειραιά -“Το παιδί δεν είχε θέμα με κανέναν…”

 Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας στον Πειραιά -“Το παιδί δεν είχε θέμα με κανέναν…”

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 40χρονου υπαλλήλου σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά έρχεται στο φως της δημοσιότητας. ‘Ανδρας ο οποίος συνελήφθη πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε έναν 39χρονο αλβανικής καταγωγής στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ που δούλευε το θύμα, στην οδό Πραξιτέλους, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ.

Το θύμα, 40 ετών με καταγωγή από την Αλβανία και πατέρας τριών παιδιών, διεκομίσθη στο «Τζάνειο», ωστόσο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Επί τόπου συνελήφθη ο 68χρονος δράστης και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Γυναίκα που εργάζεται σε παρακείμενο κατάστημα ανέφερε: «Δουλεύω σε ένα διπλανό κατάστημα και απλά άκουσα έναν πυροβολισμό. Δύο φορές άκουσα τον πυροβολισμό. Βγήκα έξω να δω και είδα τον άνθρωπο και του είχε τινάξει τα μυαλά στον αέρα. Τον γνωρίζω ένα χρόνο, εκεί παρκάρω το αμάξι».

«Υπήρχαν καβγάδες με τον συγκεκριμένο κύριο… Κατεβαίνει μέρα μεσημέρι να πυροβολήσει κάποιον δύο φορές με καραμπίνα. Δεν έχει λογική. Το παιδί αυτό δεν είχε θέμα με κανέναν. Και είναι υπάλληλος, δεν είναι δικό του το πάρκινγκ», είπε η γυναίκα.

Σχετικά Άρθρα