Στήριξη Μαρινάκη σε Αγοραστό – Η προσεκτική απάντηση στις αποκαλύψεις για σπάσιμο του αναχώματος από την Περιφέρεια

 Στήριξη Μαρινάκη σε Αγοραστό – Η προσεκτική απάντηση στις αποκαλύψεις για σπάσιμο του αναχώματος από την Περιφέρεια

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δέχθηκε ερώτηση στο press room για το εάν ο Κώστα Αγοραστός συνεχίζει να έχει ακόμα τη στήριξη της ΝΔ, ήταν απόλυτα ξεκάθαρος λέγοντας ότι «δεν έχει αλλάξει κάτι, συνεχίζει και έχει την υποστήριξη της ΝΔ και της κυβέρνησης».

Όσον αφορά στις αποκαλύψεις για σπάσιμο αναχώματος με εντολή της περιφέρειας προκειμένου να σωθεί η πόλη της Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα χωριά του Παλαμά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού έδωσε τη συνήθη απάντηση περί ψεμάτων, στη συνέχεια έκανε λόγο για επιμέρους εργασίες από την περιφέρεια και συγκεκριμένα είπε:

  • «Οι επιμέρους εργασίες που γίνονται, γιατί γίνονται από την περιφέρεια, την αντιπεριφέρεια,  προφανώς είναι αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα απαντήσει».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε ζητήσει ην παραίτηση του γαλάζιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, μετά τις αποκαλύψεις ότι με εντολή του έγινε ρωγμή σε φράγμα με αποτέλεσμα τα νερά από την κακοκαιρία  Daniel να διοχετευτούν από τον ποταμό Καλέντζη, ώστε τα νερά να κατευθυνθούν και να πνίξουν τα χωριά του Παλαμά.

Μάλιστα, σημείωνε πως αν δεν το κάνει ο ίδιος, οφείλει να του το ζητήσει ο αρχηγός του κόμματός του, ο κ. Μητσοτάκης, «αλλιώς είναι βέβαιο ότι ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει – εκτός από τις δικές του – και τις εγκληματικές ευθύνες του εκλεκτού του Περιφερειάρχη. Θυμίζουμε μάλιστα ότι μόλις πριν λίγες ημέρες και ο κ. Κικίλιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλούσαν για fake news».

Σχετικά Άρθρα