Σκληρή επίθεση Κασσελάκη στον πρωθυπουργό: “Είστε παρελθόν”

 Σκληρή επίθεση Κασσελάκη στον πρωθυπουργό: “Είστε παρελθόν”

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο Facebook έδειξε ένα βίντεο με τις υποσχέσεις που έδινε ο κ. Μητσοτάκης μετά το χτύπημα του Ιανού πριν από τρία χρόνια.

Βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, υπενθυμίζοντας τα όσα δήλωνε ο πρωθυπουργός μετά τις καταστροφές που είχε προκαλέσει η κακοκαιρία Ιανός στην Καρδίτσα το 2020.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο Facebook έδειξε ένα βίντεο με τις υποσχέσεις που έδινε ο κ. Μητσοτάκης μετά το χτύπημα του Ιανού πριν από τρία χρόνια.

«Τρία χρόνια πριν! Στην ίδια περιοχή. Στο ίδιο έργο. Πάλι σαν τον φαντομά με ελικόπτερο. Πάλι «πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο». Πάλι «καμία κατανόηση σε αδικαιολόγητες καθυστερήσεις». «Ο θυμός θα δώσει τη θέση του στην ανακούφιση», έλεγε ο Κ. Μητσοτάκης. Έδωσε τη θέση του σε νεκρούς, άστεγους και μια πνιγμένη Θεσσαλία», σημειώνει ο κ. Κασσελάκης και συνεχίζει:

«Τόσα εκατομμύρια φαγωμένα και ούτε ένα αντιπλημμυρικό έργο. Οι ίδιες κούφιες δηλώσεις, που θα έλεγα ότι κατάντησαν γελοίες, αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο δραματική. Τόση προπαγάνδα στο repeat. Τόσες τραγωδίες. Τόσες ήττες».

«Τέρμα οι «αναποδιές». Αποτελούν παρελθόν. Η χώρα θα πάει μπροστά», καταλήγει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα