Συγκλονιστική μαρτυρία γιου αγνοούμενου στον Βόλο: “Ό,τι έχουμε βρει από αυτόν, το βρήκα εγώ ο ίδιος”

 Συγκλονιστική μαρτυρία γιου αγνοούμενου στον Βόλο: “Ό,τι έχουμε βρει από αυτόν, το βρήκα εγώ ο ίδιος”

Έκκληση να συνεχιστούν οι έρευνες για να βρεθεί ο 42χρονος πατέρας του που παρασύρθηκε από χείμαρρο το πρωί της Τρίτης στην Αγία Αικατερίνη Βόλου και έκτοτε αγνοείται κάνει ο γιος του, Μάνθος μέσω της τηλεόραση του ΟPEN

Ο 17χρονος Μάνθος βρισκόταν και αυτός μαζί τους στο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που «χτύπησε» την περιοχή.

«Ήταν φρικτό»
«Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας μου πήρε την απόφαση να περάσει ένα ορμητικό ρέμα. Θυμάμαι όλη τη συζήτηση. Προσπαθήσαμε όσο ήμασταν στο αυτοκίνητο να τηλεφωνήσουμε σε κάποιους ανθρώπους να ζητήσουμε βοήθεια. Φωνάξαμε βοήθεια, ζητήσαμε βοήθεια» ανέφερε ο 17χρονος.

Και συνέχισε: «Κατάφερε να οδηγήσει το αμάξι πάνω σε ένα δέντρο και να το μπλοκάρει. Όταν έγινε αυτό έσπασε το πίσω παρμπρίζ και γέμισε όλο το αμάξι νερό. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε μέσα γιατί θα πνιγόμασταν. Βγήκαμε. Εγώ κατάφερα να ανέβω στην οροφή του αυτοκινήτου. Και ο πατέρας μου κατάφερε να βγει από την πόρτα κανονικά αλλά τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που τον τράβηξαν κάτω. Δεν το ξαναείδα από τότε. Το μόνο που μου είπε είναι ότι δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο. Ξεκίνησε το ποτάμι να με παίρνει κάτω μαζί με το αυτοκίνητο. Μόλις βρήκα την ευκαιρία πήρα φόρα και πήδηξα μέσα σε ένα χωράφι. Είχα το κινητό μου μαζί, μου άφησε και ο πατέρας μου το δικό του. Ήρθε η Πυροσβεστική και μια μπουλντόζα όπου αναποδογύρισε το αμάξι μήπως ήταν από κάτω. Από εκείνη την ημέρα και έπειτα δεν έχει έρθει κανένας είμαστε μόνοι μας. Σήμερα δραστηριοποιήθηκαν λίγο και καταφέραμε να έχουμε έστω αυτή τη μία την μπουλντόζα που έχουμε εδώ».

Όπως λέει, συγκλονίζοντας, «Ό,τι έχουμε βρει από αυτόν, το βρήκα εγώ ο ίδιος»: «Το παντελόνι του πατέρα μου και κάτι αντικείμενα τα βρήκα εγώ μόνος μου, έψαξα όλο το ποτάμι και τα ξέθαψα με τα χέρια. Το μόνο που ζητάμε είναι να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, είναι άνθρωπος όχι ζώο».

Σχετικά Άρθρα