Ακυρώνεται η παρουσία Μητσοτάκη στην ΔΕΘ- Ανατροπή λόγω των μεγάλων καταστροφών

 Ακυρώνεται η παρουσία Μητσοτάκη στην ΔΕΘ- Ανατροπή λόγω των μεγάλων καταστροφών

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Ελλάδα. Δεν ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ομιλία και η συνέντευξη Τύπου θα γίνουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Την ακύρωση του προγράμματος της παρουσίας του κυβερνητικού κλιμακίου, της ομιλίας του πρωθυπουργού ενώπιον των εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων στο Βελλίδειο και της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, το μεσημέρι της Κυριακής, αποφάσισε το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πρωϊνή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό το κράτος της κατάστασης συναγερμού στην οποία βρίσκεται η χώρα και των τεραστίων καταστροφών λόγω της κακοκαιρίας. Σε ένα τόσο βαρύ κλίμα κρίθηκε πως η ομιλία του πρωθυπουργού και η συνέντευξη Τύπου χάνουν το νόημά τους.

Την είδηση αποκάλυψε το libre με το ρεπορτάζ της Άννας Καραβοκύρη, νωρίτερα σήμερα το πρωί. Διαβάστε σχετικά:

Νωρίτερα, σε συσκεψη στο Μαξίμου αποφασιστηκε να ακυρωθούν όλες οι δραστηριότητες των υπουργών, οι οποίοι και ενημερώθηκαν σχετικά από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σημερινή σύσκεψη κατά την οποία έγινε και ο πρώτος απολογισμός των ζημιών που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία, κρίθηκε ότι θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν οι παροχές, καθώς θα απαιτηθούν σημαντικά κονδύλια για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών.

Σχετικά Άρθρα