Daniel/Μαγνησία: Ένας νεκρός, τρεις αγνοούμενοι- Εκκενώνεται το Γηροκομείο Βόλου – Νέο μήνυμα για απαγόρευση κυκλοφορίας 

 Daniel/Μαγνησία: Ένας νεκρός, τρεις αγνοούμενοι- Εκκενώνεται το Γηροκομείο Βόλου – Νέο μήνυμα για απαγόρευση κυκλοφορίας 

Μεγάλη καταστροφή έχει επιφέρει σε Μαγνησία και Θεσσαλία η κακοκαιρία Daniel, ενώ εκκενώθηκε το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και αυτή την ώρα εκκενώνεται και το Γηροκομείο Βόλου. Οι εικόνες από τις περιοχές είναι πραγματικά εικόνες αποκάλυψης, ενώ οι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για ένα ακόμη δύσκολο 24ωρο.

Αυτή την ώρα η βροχή στον Βόλο είναι καταρρακτώδης και ο παραλιακός δρόμος βούλιαξε στην κυριολεξία. Τα νερά πλημμυρίζουν δρόμους, καταστήματα και ισόγεια κατοικιών

Άνθρωποι με ξύλα στα χέρια προσπαθούν να ξεβουλώσουν τα φρεάτια ενώ καταστηματάρχες με σκούπες προσπαθούν να διώξουν τα νερά από τα μαγαζιά.

Μήνυμα από το 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το νομό Μαγνησίας

Ο Βόλος, το Πήλιο, η Σκιάθος και η Λάρισα βρίσκονται στο έλεος των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Λίγο μετά τις 20:00 ήχησε ξανά το 112 δίνοντας εντολή απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό Μαγνησίας.

Δόθηκε επίσης εντολή για εκκένωση του Γηροκομείου του Βόλου καθώς το ρέμα της Αγίας Παρασκευής παρέσυρε την παλιά πτέρυγα και προκάλεσε σοβαρότατες ζημιές, ωστόσο, δεν κινδύνευσε κάποιος από τους 50 ανθρώπους ανθρώπους που φιλοξενούνται εκεί.

Στους τρεις οι αγνοούμενοι από την κακοκαιρία στη Μαγνησία

Οι αγνοούμενοι είναι τρεις στην περιοχή της Μαγνησίας καθώς βρέθηκε το ζευγάρι των Αυστριακών. Αγνοούνται άλλοι δύο στο Πήλιο και ένας στον Βόλο. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Επιβεβαιωμένος είναι ένας νεκρός στο Βόλο.

Σχετικά Άρθρα